cielo claro
  • Màx: 28°
  • Mín: 21°
24°

Suau es compromet a governar per a tothom

El Partit Popular recupera la batlia després de 4 anys en l'oposició gràcies al suport de la regidora de Convergència

Regidors:
PP (7): Estefanía Gonzalvo. José A. Olivares. Margalida Moll. Anabel Curto. José Ramón Baeza. Joan Forteza. Encarnación Rodríguez.
PSOE (4): Francesc Femenias. María Amparo Barqueros Ruiz. Miguel À. López. Antònia Ensenyat.
PSM-ICV-E (4): Joan Manera. Margalida Ferrà. Gabriel Francesc Puigserver. Bernat Reus.
CxI (1): Katia Rouarch.

Gràcies al suport de CxI, Llorenç Suau es va proclamar ahir batle d'Andratx, amb la qual cosa el PP recupera la vara de la Sala després de quatre anys a l'oposició. Malgrat haver estat també el 2007 la llista electoral més votada, el pacte PSOE-UM-PSM va deixar llavors la formació conservadora fora del govern municipal.

En el discurs posterior a la investidura, Suau es compromé a ser el batle de "cada un dels veïns d'Andratx" i a "fer prevaler l'interès del poble per sobre de qualsevol altre". En un discurs bilingüe (català i castellà), el primer edil anuncià que el seu gabinet gestionarà el Consistori sota el paradigma de l'austeritat i que les seves màximes són "crear ocupació i potenciar l'activitat dels autònoms, emprenedors i petits i mitjans empresaris". Suau també revelà que implicarà tots els treballadors de l'Ajuntament per tornar la il·lusió a la ciutadania davant el clima d'adversitat provocat per la crisi.

Des del PSM, Joan Manera oferí col·laboració en qualsevol acció per millorar l'educació, el turisme i la participació ciutadana. Francesc Femenias, del PSOE, també s'hi mostrà disposat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.