algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 13°
15°

La coalició aposta per protegir la zona rural perifèrica de Palma i desclassificar sòl urbà

El candidat Verger assegura que "ja n'hi ha suficient a les zones consolidades, a més de 23.000 cases buides"

El candidat a la batlia de Palma de la coalició nacionalista i ecosocialista, PSM-IniciativaVerds-Entesa, Antoni Verger, aposta perquè la revisió del PGOU serveixi per protegir la zona rural existent i desclassificar sòl urbanitzable.

"El Pla General de la Ciutat és el gran repte de la nova legislatura i haurà de tenir en compte que ja hi ha suficient sòl urbà i urbanitzable a les zones urbanes consolidades i més de 23.000 habitatges buits", ha assegurat Antoni Verger, segons un comunicat.

La coalició ha defensat la seva actitud respecte a la defensa de la conservació dels valors del terra rústic que envolta a Palma, així com fomentar l'activitat agrícola de la zona, en concret als nuclis de Sant Jordi, Establiments, Son Sardina, Sa Casablanca, S'Aranjassa i Na Burguesa.

La candidata del partit a l'Ajuntament de Palma, Marisol Fernández, qui també ha assistit a la roda de premsa, ha afegit que la conservació del paisatge i els seus elements com els molins o les construccions agrícoles és una oportunitat per convertir Palma en un punt d'atracció turística i cultural de referència.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Dissidents, fa mes de 12 anys

Però aproven la via connectora a benefici de la contaminació atmosfèrica, en contra del transport públic, i mit5jançant la destrucció de territori.

Valoració:0menosmas
Per CASTIGADOR, fa mes de 12 anys

BASTA YA DE OBRAS FARAÓNICAS, DESTRUIRÀN LA ISLA POR COMPLETO, EN LUGAR DE VER LA SIERRA DE LA TRAMUNTANA SE VERÀ LA MACRO AUTOPISTA Y LAS ROTONDAS COMO CAMPOS DE FÚTBOL, TODO ELLO ELEVADO SOBRE PILARES.
NO A LA VÍA CONECTORA, DEBEMOS DE PROTEGER NUESTRA ISLA Y NUESTRO PAISAJE. ESTO NO SON LOS ESTADOS UNIDOS DE AMÉRICA, ESTO ES MALLORCA.

Valoració:0menosmas
Per pilar, fa mes de 12 anys

VIA CONNECTORA DESTRUEIX 253 HECTAREES DE RURALIA PERIFÈRICA, LES DARRERES DÈCADES HEM ESTAT TAN BÈSTIES QUE NO ENS PODEM PERMETRE-NOS CAP ERROR MÉS.

VIA CONNECTORA NO.

ACTUACIONS PUNTUAL DESPRES DE FER L'ESTUDI DE MOBILITAT QUE LES JUSTIFIQUIN SI.

Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente