muy nuboso
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
13°

Núñez demanda Gesa i reclama els 85 milions dels solars de la façana

L'advocat de Núñez i Navarro que s'encarrega del tema de la compravenda del solar de l'antic edifici de Gesa, Rafael Jiménez, corroborà ahir que ja ha presentat una demanda judicial en què sol·licita la resolució o l'anul·lació del contracte subscrit fa quatre anys entre Gesa i Núñez i Navarro. L'anul·lació d'aquest contracte implica la devolució de més de 80 milions d'euros a l'empresari, ni més ni manco que la quantitat que Núñez i Navarro abonà a la companyia elèctrica per comprar el solar situat a primera línia de la façana marítima.

La promotora catalana entén que Gesa hauria incomplert les clàusules del contracte en els termes que es firmaren. L'acord fixava que abans de dia 31 de desembre de 2008 l'edifici de Gesa hauria de ser enderrocat. No obstant això, la catalogació de l'immoble esmentat com a Bé d'Interès Cultural (BIC) per part del Consell de Mallorca el 2007 impedí que actualment el contracte pugui complir-se amb els acords negociats en primera instància. Per aquest motiu, Núñez i Navarro sol·licità la devolució de l'import a Gesa una vegada que s'hagués acceptat la demanda de la promotora. Si fos així, s'obriria un nou front per al Consistori a l'hora de negociar l'apropiació municipal d'aquest solar per reconvertir tota la primera línia de la façana marítima en una gran zona verda.

A final novembre, Cort sol·licità a Gesa la cessió de l'edifici esmentat, però la companyia elèctrica en va denegar la cessió, ja que al·legà que l'immoble i el solar no eren de la seva propietat. Per juliol de 2007, Aina Calvo ordenà la suspensió cautelar de totes les llicències d'edificació en l'àmbit de la denominada façana marítima. L'advocat també confirmà que durà Cort als tribunals perquè la modificació del PGOU "anul·la els drets del meu client".

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.