algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
11°

El carrer Balanguera de Palma romandrà demà tancat al trànsit

S'hi realitzaran obres de pavimentació, entre les 9 i les 20 hores

El carrer Balanguera de Palma romandrà tancat demà dijous al trànsit rodat a causa de les obres de pavimentació definitiva de la calçada, que es realitzaran entre les 09.00 hores i les 20.00 hores, període en què no es podrà transitar per aquesta via, segons ha informat l'Ajuntament en un comunicat.

La mateixa nota aclareix que s'habilitaran els carrers d'Andreu Torrens, de Pasqual Cepillo com alternatives al tràfic, que també es podrà desviar per la plaça de Madrid. Mentre que l'accés als carrers de Port del Carinyo i de Goethe es realitzarà des del carrer de Pau Pi Ferrer; i l'accés als carrers d'Emili Darder Batle i de Joan Pons i Marquès es farà des del carrer de Francesc Martí Mora.

Després d'aquestes actuacions es portaran a terme els últims treballs en aquesta via, com són la instal·lació del nou enllumenat i la reposició de l'arbratge de a peu, en espera de l'època adequada per la seva correcta plantació.

Amb aquesta actuació, el Consistori afirma haver aconseguit la integració del carrer Balanguera "dins un nou model de ciutat basat en criteris de mobilitat, accessibilitat, seguretat viària i sostenibilitat, que es projecten, en espais compartits on els vehicles, els vianants i els models més sostenibles de transport tenen cabuda, adaptant la ciutat per permetre el desplaçament autònom de totes les persones, independentment de les seves condicions físiques", diu el comunicat.

I seguint aquesta dinàmica demà dijous i, durant un termini aproximat de dues setmanes, quedarà tallat el trànsit al carrer de Pablo Iglesias, en el tram comprès entre els carrers de Rosselló i Caçador i de Fray Lluís Jaume Vallespir. També s'ocuparan dos carrils de circulació de Rosselló i Caçador, en el tram comprès entre Arxiduc Lluís Salvador i la plaça d'Abu Yahya.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.