muy nuboso
  • Màx: 18.11°
  • Mín: 11.1°
18°

Cirer manifesta la seva intenció de presentar-se a la presidència del PP de Palma

La presidenta de la Junta Territorial del PP de Palma, Catalina Cirer, ha manifestat avui la seva intenció de presentar-se a la reelecció d'aquest càrrec l'octubre pròxim, si bé ha aclarit que això no significa que torni a ser la candidata dels populars a l'Ajuntament en les eleccions de 2011.

Cirer ha assenyalat en roda de premsa que, «en principi no hi ha res» que la faci «desistir de la possibilitat» de presentar la seva candidatura al congrés del PP palmesà, que se celebrarà l'octubre, «si no hi ha res nou, ni res que faci canviar», ha matisat.

«No sé què pot passar. Cal esperar que passin els congressos nacionals. Queda temps i molts processos, però en principi no hi ha res que em faci desistir d'aquesta possibilitat», ha subratllat Cirer, que ha incidit que la presentació de la seva candidatura per a les pròximes eleccions municipals és un «capítol a part».

Segons la seva opinió, els assumptes prioritaris són els que es tractaran en els pròxims congressos del partit, i ha afegit que s'aniran donant passos, «i ja veurem qui seran les persones que defensaran els interessos del PP» a partir de 2011».

Respecte a la ponència d'Estatuts que el popular Mauricio Rovira defensarà en el congrés regional del PP, que proposa que la persona que ocupi la presidència de la Junta Territorial de Palma sigui vicepresidenta del partit, Cirer ha dit que es tracta en cas de «donar carta de naturalitat a un fet amb què convivim tots els que formam part del PP balear».

Preguntada per la possibilitat que, d'aquesta manera, es converteixi en vicepresidenta del PP balear després del congrés del 5 de juliol, l'exalcaldessa ha considerat «perfecte» i afegit que estan «encantats de la vida».

Així mateix, ha subratllat la importància que, amb els nous estatuts, la presidenta del PP palmesano tingui la mateixa consideració orgànica que els presidents insulars de Menorca, Eivissa i Formentera.

En el seu parer, es tracta de «reconèixer formalment el que vivim en el partit», especialment donada la rellevància de la capital en població i nombre d'afiliats del PP», ha asseverat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.