cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 23°
24°

El Consell de la Joventut de les Illes Balears condemna l'atac feixista a la UIB i exigeix mesures

El Consell de la Joventut de les Illes Balears ha emès un comunicat oficial a través de les seves xarxes socials condemnant els actes de violència ocorreguts a la Universitat de les Illes Balears (UIB) els dies 21 i 22 de maig. Aquests atacs feixistes van tenir lloc contra una acampada pacífica en defensa del poble palestí.

En el comunicat, el Consell de la Joventut ha subratllat que la universitat ha de ser un lloc dedicat a les idees i no a la violència. «Condemnam les agressions que han tengut lloc aquests darrers dies i esperam la presta recuperació dels damnificats», han expressat. A més, han instat el Rectorat de la UIB a prendre mesures per prevenir qualsevol futura acció similar.

Aquest incident ha generat una gran preocupació entre la comunitat universitària i ha suscitat una ràpida resposta de solidaritat amb les víctimes. El Consell de la Joventut ha destacat la necessitat de mantenir la universitat com un espai segur i respectuós, on es puguin expressar diferents punts de vista sense por a represàlies violentes.

El comunicat del Consell de la Joventut reitera el seu compromís amb la defensa dels drets humans i la llibertat d'expressió, alhora que fa una crida a totes les institucions educatives i socials perquè treballin conjuntament per erradicar qualsevol forma de violència i intolerància en els espais acadèmics.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.