cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 24°
24°

El GOB denuncia que els aparcaments habilitats per l’Ajuntament de Sóller són il·legals

El GOB Mallorca denuncia l’establiment de dos aparcaments il·legals en AAPI en sòl rústic de Sóller i AAPI en zona d’ELP-Zona Verda del port de Sóller.

Es tracta d’una habilitació d’aparcament de cotxes il·legal d’acord amb el planejament urbanístic situat a les següents parcel·les cadastrals:

  • 5120413DE7052S0001RO de Sóller també conegut com Can Cera i que ja ha estat motiu de diversos intents d’habilitar-se que no han estat possibles per qüestions urbanístiques.
  • 4456017DE7045N0001UW al port de Sóller, parcel·la amb un tros ARIP i afectada per APR de Carreteres, Erosió i Incedis.

Davant aquests fets, els ecologistes demanen que a l’empara de l’acció pública urbanística i d’activitats, consideri el GOB part interessada o denunciant-interessada, aixequi acta d’inspecció, reclami a l’Ajuntament els antecedents administratius (contractes de lloguers de les finques ocupades, informes tècnics municipals emesos, etc.) i resolgui incoar expedient de disciplina urbanística, sancionador i de restabliment de la realitat urbanística infringida contra l’Ajuntament de Sóller.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.