cielo claro
  • Màx: 21°
  • Mín: 13°
12°

David Maties de Sóller és l'autor del millor pa amb oli del 2024

Aquest dissabte, David Maties ha guanyat el concurs 'El Millor Pa amb Oli Olives Rosselló'. La seva proposta s'ha imposat als quinze finalistes en una competició molt disputada, celebrada a la tafona de Son Mesquidassa.

El concurs, que ha tengut lloc avui, ja té guanyador de la tercera edició. David Maties, resident a Sóller, ha sorprès tothom amb la seva elaboració excepcional d'un Pa amb oli de carxofes confitades, amb papada de porc negre i romesco amb ametla mallorquina que ha conquerit els paladars del jurat i ha guanyat el títol.

El jurat, format per personalitats rellevants com Joan Ramis, gerent d'Olives Rosselló i Oli Balle; Juan Alcaide, gerent de Son Mesquidassa; Guillem Reynès, guanyador de l'edició anterior; i Tomeu Penya, reconegut cantautor i expert en gastronomia, ha premiat la proposta de Maties. A més, també s'han destacat les creacions d'Anna Petrillo de Palma, que ha quedat en segona posició, i Victoria Pou, de Sóller, que ha quedat en tercera posició.

Aquest concurs, organitzat per Olives Rosselló, Son Mesquidassa i Oli Balle té com a principal objectiu fomentar la dieta mediterrània i promoure el consum de productes locals.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.