cielo claro
  • Màx: 17°
  • Mín: 12°
17°

La Universitat de les Illes Balears impartirà els ensenyaments oficials de grau en Farmàcia

229151

El Consell de Govern d’aquest divendresi ha acordat autoritzar la Universitat de les Illes Balears a impartir els estudis oficials del Grau de Farmàcia a partir del curs que ve, 2024-2025. Ara només falta que el Ministeri de Ciència, Innovació i Universitats declari oficial aquest títol i l’inscrigui al Registre d’Universitats, Centres i Títols (RUCT).

D’aquesta manera, s'han completat amb èxit els tràmits necessaris perquè aquests estudis altament demandats siguin una realitat a partir del pròxim curs. En el període 2016-2023, un total de 200 alumnes de les Illes Balears varen sol·licitar el trasllat d'expedient per a cursar el grau de Farmàcia a altres universitats.

El grau de Farmàcia serà una titulació oficial de la Universitat de les illes Balears que s'impartirà de manera presencial al campus de Palma.

Es tracta d'una titulació de 300 crèdits del Sistema Europeu de Transferència de Crèdits (ECTS) dividits en cinc cursos de 60 crèdits ECTS cadascun. La UIB oferirà 35 places de nou ingrés per a cursar aquests estudis a partir del proper curs.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.