nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 14°
15°

Intercepten 47 migrants arribats a Cabrera i Formentera

Un total de 47 migrants han estat interceptats a Formentera i Cabrera després d'arribar en barca, segons ha informat la Delegació del Govern espanyol a les Balears.

La primera d'aquestes embarcacions ha estat localitzada aquest dilluns cap a les 23.00 hores a unes sis milles nàutiques al sud de Cabrera. Varen ser recollides 14 persones d'origen magribí, totes en aparent bon estat de salut. Va intervenir Salvament Marítim, Servei Marítim Provincial de la Guàrdia Civil i patrulles de Seguretat Ciutadana.

A les 03.30 hores d'aquest dimarts han estat interceptades nou persones més d'origen magribí a terra, a es Caló de Sant Agustí (Formentera). Hi va intervenir una patrulla de Seguretat Ciutadana de la Guàrdia Civil i la Policia Local.

Cap a les 05.40 hores han estat recollits 24 subsaharians a unes cinc milles nàutiques a l'oest de l'illa de Cabrera, tots en aparent bon estat de salut. Ha intervengut Salvament Marítim i el Servei Marítim Provincial.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per I tant, fa 13 dies
Rápido. Paguita, vivienda y escuela en catalán para todos. Churumbeles incluidos, si los hay.
Y que no decaiga.
Valoració:0menosmas
Per Què deu passar?, fa 13 dies
I a Islàndia, Còrsega, Gibraltar... No
n´hi arriben?
Valoració:2menosmas
Per bukanero, fa 13 dies
Gota a gota hasta que el vaso rebosa
Valoració:3menosmas
Per Xisquita, fa 13 dies
i ara amb la cooperació de l'administració quintacolumnista els proveera totes les seves necessitats fins a la proxima remesa
Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente