cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 23°
24°

Vicenç Vidal «celebra» que el Govern espanyol acabi finalment amb els visats d'or

228719

El diputat de Sumar MÉS, Vicenç Vidal, ha celebrat que s'acabi amb la «ignomínia» de les 'Golden Visa', després de que el president del Govern espanyol, Pedro Sánchez, hagi anunciat que el Consell de Ministres abordarà en la seva reunió d'aquest dimarts l'eliminació del visat d'or, per a estrangers no residents a la Unió Europea que inverteixin en habitatge amb una inversió de valor o superior a 500.000 euros.

En un missatge publicat en 'X', Vicenç Vidal ha recordat com des de 2020 tant al Senat com en el Congrés no ha deixat de reclamar el final de les 'Golden Visa', una cosa a la qual, segons ha afegit, «el PSOE s'hi va oposar durant molt de temps».

«Celebr que ara s'acabi amb la ignomínia. Una proposta de MÉS per Mallorca i Més per Menorca guanyadora», ha subratllat així mateix el diputat en el Congrés.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Maikel, fa 4 mesos
En Vicenç "14 fracassos" Vidal és un exponent màxim del que s'ha convertit SUMES, abans MES i molt abans PSM... Una crossa rompuda del PSO€.
Exregidor, exconseller, exsenador i aviat exdiputat... Tota una vida xuclant de l'aparell públic del Govern, batlia esporlerina i UIB, especialitzat, ell i els seus escolans, en cagar-la i fet exactament el contrari del que marquen les promeses electorals, 100% inútils i dirigides, inexorablement, a romandre en modus oposició per sempre.

Valoració:-1menosmas
Per Josep Miquel, fa 4 mesos
A veure buboteta de Asprer, sap llegir vostè? Miri les estadístiques oficials de totes les CCAA i vegi que aquí els funcionaris fan molt mes del que poden, s'ha cobert de mer.. per culpar als funcionaris. Pero es igual els de la xusma voxquimana a lo seu, a escampar odi perqué hi ha molts ignorants que es creuran qualsevol cosa que diguin. el preu per llogar s'encareix degut a la sobre-poblacion que tenim. I que molts propietaris no lloguen perqué, a mes, els que venen a cercar una feina cobren miseria. Ara als rics els hi han donat totes les facilitats. Miri a totes les CCAA quin percentatge de funcionaris tenen, i llavors calli i no fara el ridícul.
Valoració:-3menosmas
Per De Asprer, fa 4 mesos
El visat d´or no inflaciona la vivenda. Si que ho fa el lloguer turistic, el increment de funcionaris, i el exces de funcionaris ...
Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente