algo de nubes
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 9.89°

La unificació de les emissores Taxis Palma i Ràdio–Taxi ja és una realitat

227997

Aquest dimecres, 20 de Març de 2024 es pot considerar un dia històric pel sector del taxi a Palma. Des d'aquesta data, 850 llicències operaran sota una única gestió de flotes, amb la denominació comercial Ràdio-Taxi i amb una única gestió de números telefònics i aplicacions, tant per sol·licitar servei des de establiments públics com des de mòbils.

L'aplicació taxiclick, ha estat objecte de modificacions per tal que pugi ser l'aplicació de referència a Palma.

Encara que en aquesta primera fase, Taxi Telefono de la Platja de Palma, ha decidit no participar del projecte d'unificació, aquest mateix dimecres representants de Taxi Telefono i Ràdio Taxi han celebrat una trobada, a la qual també hi han participat representants de Taxi Més Llucmajor per tal de treballar amb un full de ruta que permeti a les tres emissores optimitzar els recursos disponibles, «tant per millorar el servei, com per millorar la imatge del sector».

Les tres emissores comparteixen gestió de flotes, cada una amb la seva particularitat i comparteixen l'aplicació taxiclick. En total, sumen 1.000 llicències per donar servei a l'aplicació als municipis de Palma i Llucmajor.

L'objectiu, segons expliquen des de les associacions, és «expandir el servei de taxiclick a altres municipis de Mallorca». A Eivissa ja té cobertura a tot el territori.

L'emissora unificada disposarà de 850 llicències a Palma, un centre de recepció de cridades les 24 hores, amb 32 operadores i una recepció per serveis prereservats a Son Santjoan, amb 12 persones com a relacions públiques.

El projecte que comença a caminar contempla la continuïtat de les dues entitats: Taxis Palma serà la Cooperativa que gestionarà serveis del taxi i serà presidida per Carlos Ruiz i l'emissora Ràdio Taxi presidida per Arnau Bisquerra. «El finançament serà assumit pels associats, com ha estat des dels orígens», han assegurat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per De Asprer, fa devers d'un mes
Solleric!!! Has d´aprendre a llegir!!! O escoltar.
PRIMER ... He dit que han de crear una APP identica, sino vindra UBER.
SEGON ... He xerrat del SERVEI per els ciutadans ...
TERCER ... no ho he dit, pero els taxistes son mes mafiosos i pitjors pagadors de impostos que les multinacionals.
Si el servei del taxi ha mort arreu del mon, es per el servei que dona UBER ...

Valoració:0menosmas
Per Solleric, fa devers d'un mes
De Asprer no diu que els conductors son falsos autònoms, que aquesta empresa fiscalmente no tributa España, que poden posar els preus que vulguin i no en xerrem de la cobertura de la asegurança cap a els clientes, si la tienen perqué contratan con a cotxos de lloguer, en fin una monada...
Valoració:2menosmas
Per UBER YA, fa devers d'un mes
Totalment d´acord. Sense UBER la societat de Palma no té servei.
Valoració:-10menosmas
Per De Asprer, fa devers d'un mes
les ciutats amb UBER tenen menys cotxes i un servei brutalment bo per els ciutadans.
O els taxistes s´adapten, creant una APP IDENTICA, o morirán. Si no la crean, vindrá UBER sense cap dubte. Funciona arreu del mon i per el usuari es espectacular, sobre tot per persones amb necesitats, gent grand o trayectes nocturns.
Valoració:-14menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente