cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 24°
24°

L'ASM i l'OCB coincideixen en la necessitat de «fer front en tots el àmbits al fort i greu embat del govern del PP i VOX contra el català»

Aquest dijous, l'Assemblea Sobiranista de Mallorca (ASM) s'ha reunit amb una representació de la nova Junta de l’Obra Cultural Balear (OCB), entre altres coses, per a felicitar l'entitat per la campanya feta, l’alta participació de socis i pel resultat aconseguit a les eleccions.

«Hem compartit el diagnòstic de les múltiples emergències de país que, com a tal, arrossegam des de fa anys i que moltes d’elles, i especialment les que fan referència a la identitat com a poble i a llengua i cultura catalana, s’han vist amenaçades i agreujades amb el govern del PP i VOX i amb les seves decisions i polítiques», ha explicat l'ASM.

A més, l'ASM assenyala que les dues entitats coincideixen en la necessitat de col·laborar per a defensar el 31 de desembre, Diada de Mallorca, com la data que representa el neixement i identitat del nostre poble. Així com «fer front en tots el àmbits al fort i greu embat del govern del PP i VOX contra la llengua catalana a les institucions democràtiques i en els centres educatius, fins a l’extrem de segregar l’alumnat per raons de llengua», ha apuntat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per venga, fa 5 mesos
Ni res que se li sembli, diu na Paquita.
Como veo que vas cargada con una empenta molt grossa, empieza por ULTIMA HORA. 130 años editando en castellano.
Au, vega. Paquita.
No ferras res. Bla, bla, bla i....bla.
Valoració:-14menosmas
Per Destroyer, fa 5 mesos
Hay una oportunidad historica de mandar a todo el catalanismo al cubo de la basura, junto a las mascarillas que compraban los "progres" corruptos. Aprovechemosla. 😄
Valoració:-14menosmas
Per xisca, fa 5 mesos
No anam en contra de ningú. Sols anam a FAVOR de la nostra cultura, per que ens l'atacau CONTÍNUAMENT, i NO volem, ni consentirem, més insults, grolleries, ni desprestigi, cap a la nostra llengua, ni res que se li assembli.
Valoració:12menosmas
Per Toni, fa 5 mesos
recordau que PP+VOX son la majoria dels votants de Balears. No podeu anar en contra
Valoració:-11menosmas
Per Pobleret, fa 5 mesos
Ni una passa enrera en la defensa de la nostra estimada llengüa.
Valoració:9menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente