cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 23°
24°

El toro d'Osborne també mostra la seva solidaritat amb Palestina

Nova acció de protesta. Un grup d'activistes han col·locat una gran bandera palestina al toro d'Osborne, situat entre Algaida i Montuïri. Tal com ha assegurat Ciutadans per Palestina a les xarxes socials, l'acció vol reivindicar la solidaritat amb la causa del poble palestí. «Visca Palestina lliure!», han assegurat.

L'acció de protesta s'emmarca en el conjunt de mobilitzacions que les entitats en defensa del poble palestí duen a terme aquestes setmanes a Mallorca contra la guerra entre Israel i Hamàs. Després de l'alto el foc, l'exèrcit israelià continua la seva ofensiva armada a la Franja de Gaza.

En gairebé dos mesos de conflicte, més de 13.000 civils palestins, la majoria dones i infants, han perdut la vida a causa dels bombardejos i els atacs israelians a la Franja. Mentrestant, els estats occidentals semblem mirar cap a un altre costat i encara no ha exigit amb contundència un alto el foc definitiu.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per ......., fa 8 mesos
Embruta el paisatge. Estaria bé que el traguessin gent propera al naturisme.
Valoració:3menosmas
Per Xaume, fa 8 mesos
@Quins dois
Ja estàs confonguent una organització terrorista amb un país. És com si per acabar amb ETA haguessin arrasat Bilbao. Lo que sé és que ja han mort 6.000 infants assassinats per els israelians ( no confondre amb els jueus).
Valoració:2menosmas
Per Quins dois., fa 8 mesos
@Xaume. La d'Espanya ho és. Però la d'un país terrorista que vol eliminar als seus veinats encara ho és més.
Quina ment més binària que teniu els del mocador! Per voltros, si una persona no és simpatitzant de Hamàs, resulta que és franquista, o nazi, o de l'Opus Dei. Per tant, i per aquesta manera tan pobra de raonar, no queda altre remei que deixar-vos per impossibles.
Valoració:0menosmas
Per Catalinero, fa 8 mesos
Y pensar que lo diseño un catalan...jjjj
Valoració:-1menosmas
Per Xaume, fa 8 mesos
@Deixeu al Bou en pau
I penjar-li la bandera espanyola, no és humil.liant pel bou?
Valoració:0menosmas
Per Xx (ver), fa 8 mesos
A Catalunya els bous d'aquesta mena han desaparegut i ja fa anys que no en queda ni un. Els han aviat a la messeta, al seu territori. Allí no hi pintaven res !
Valoració:7menosmas
Per Normal, fa 8 mesos
L'espanyolisme aprofita totes les ocasions que té a l'abast.
Valoració:-7menosmas
Per Deixeu al Bou en pau, fa 8 mesos
A Paris, un islamista ha assassinat a un turista alemany i en ha ferit a uns quants més, "per demostrar la seva solidaritat amb Palestina".
Si ser d'esquerres ha de representar forçosament defensar el terrorisme jihadista criminal i mentider, que segons ells, les contra- ofensives d'Israel han matat a més gent seva que habitants hi ha a aquella zona, jo me faig de qualsevol altra cosa, o passaré de tot i especialment d'ells.
I ara humil.lien al pobre Bou. Tant criticar als taurins i ells l'aprofiten per posar- li símbols de l'Eix del Mal.
Valoració:0menosmas
Per Xisco, fa 8 mesos
fora Hamas💩
Valoració:12menosmas
Per Catalunya insular, fa 8 mesos
Fora símbols espanyols colonials de la nostra terra!
Valoració:5menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente