cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 23°
24°

Mallorca per Palestina organitza una contundent protesta contra els atacs d'Israel a Gaza

Una acció contundent. Mallorca per Palestina ha organitzat aquest dissabte una performance a l'aturada dels busos de la plaça d'Espanya de Palma per a denunciar «el genocidi» contra el poble palestí.

L'acció ha consistit en la representació de cossos de víctimes palestines escampades per terra al costat d'una gran pancarta en la qual es podia llegir 'Llibertat per Palestina'. També hi havia activistes amb fotografies de víctimes dels bombardejos israelians a la Franja de Gaza.

L'entitat ha assegurat que «no podem quedar-nos callades davant el genocidi del poble palestí en mans d'Israel» i ha instat a la ciutadania a mobilitzar-se contra la guerra. Segons els darrers recomptes, els atacs d'Israel sobre Gaza ja han deixat més de 13.000 víctimes civils, la majoria infants i dones.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per Guillem, fa 8 mesos
El genocidi i l'expulsió dels palestins de les seves cases i les seves terres, es va iniciar abans que la població de palestina fos conscient del pla sionista (recolçat per EE.UU.) de crear un estat supremacista exclusiu per el suposadament poble elegit. Els sionistes proclamen el seu dret a usurpar als altres pobles tots els bens de Palestina que necessiten per ells, el poble elegit. La resistència palestina no existia a l'any 1948, ni quan es feren les primeres resolucions de l’ONU (vetades per EEUU) contra l’ocupació i l’expulsió de milers de palestins de les seves terres i les seves cases. Hamas es una organització jove, nascuda de la desesperació de tot un poble que es troba tancat entre murs, reixes i concertines, que ha sigut desposseït de tota possibilitat d'auto abastament alimentari i que ha de viure de la caritat de l'ONU.
Valoració:0menosmas
Per ARRUIX!, fa 8 mesos
No "tubo" nada que ver, però en van tenir tota la culpa.
Mirau que ho arriben a ser de retorçats i de mentiders, tots aquests moros i els seus adoradors del mocador boianos perduts
Valoració:-3menosmas
Per Eren una minoria, fa 8 mesos
No hi havia ni vint persones, la majoria immigrats magribins.
Però com que se li ha donat una publicitat enorme a aquest conflicte, perque els que comanden ténen interessos en donar la volta al conflicte i encolomar la culpa a Israel, si atens als mitjans pareix que ha sortit mitja Mallorca.
Llavors se manifesten deu, quinze o vint mil persones, que reclamen justícia per problemes diversos i no se'ls fa ni punyetero cas.
I és que val més caure en gràcia que ser graciosos.
Valoració:-3menosmas
Per Palesti, fa 8 mesos
Bueno ya que veo que aquí , no tienen ni p**** idea de lo que pasa , os explico
se ha quedado demostrado que hamas no tubo nada que ver con los muertos en el festival , fueros los sionistas los que mataron a su propia gente ,(proyecto hanibal ) y antes del día 7 de octubre, había una cárcel muy grande que se llama gaza 17 años de bloque ,y antes de la creación del estado sionista había un país que se llamaba palestina.
Creo que todos sabéis como se creó este estado y es a base de limpieza étnica,
Y no, el problema no es hamas el problema en los sionistas .
Viva palestina libre

Valoració:0menosmas
Per Comediants, fa 8 mesos
Continuen sense voler veure la realitat, culpabilitzant a les víctimes i victimitzant als culpables.
Però tanmateix, per molt que els besin als jihadistes els seus culs, aquests també vindran a per noltros, perque se creuen igualment, que la nostra terra és seva des- del principi dels temps i que noltros se la hem robada a ells.
I tanmateix, quan vinguin cap a aqui, també faran amb noltros el mateix que feren als israelians el dia set del mes passat, per molts de mocadors que se posin i per molta comèdia que facin.
Valoració:-2menosmas
Per Anti res, fa 8 mesos
El problema de Palestina és Israel.
Valoració:3menosmas
Per Anti tot, fa 8 mesos
El problema de Palestina es Hamas
Valoració:-2menosmas
Per Vergonya!, fa 8 mesos
Quina grolleria de performance!
Si els israelians fessin una representació, del que els feren primer a ells els que ara se fan les víctimes, seria bastant més esgarrifós.
Por me fa, de que ara en Sánchez hagin convidat a palestíns s venir a viure aqui. I que ens facin a noltros els que fan periòdicament als jueus, inventant- se qualsevol excusa.
Valoració:-3menosmas
Per Quina farsa!, fa 8 mesos
Ja ningú se'n recorda, de que el dia 7 del mes passat, la banda terrorista palestina Hamàs va fer una matança a traició d'innocents a Israel. I fins i tot en hi ha que han girat la versió i la conten a la inversa, perque els agrada més que la realitat.
És tant l'antisemitisme i la judeofòbia que envaeix a Espanya, que fan víctimes als terroristes i als que els animen i culpables les víctimes.
I per acabar de rematar el desastre, Sànchez s'en va a Israel utilitzant el nom de la Unió Europea, per renyar i insultar a a les víctimes de l'atemptat i llavors abraça, dóna premís i fa contents als jihadistes.
Les dretes no me representen perque la seva ideologia no s'assembla gens ni mica a la meva. Però aquesta gentota que fa costat al terrorisme encara me representa menys i me va molta vergonya.
Valoració:0menosmas
Per l'observador, fa 8 mesos
I els fatxas de bocs i peperos fent costat l'agressió israeliana! S'ha de ser uns grans animals per a no veure la massacre desfasada que estan fent amb els palestins.
Valoració:4menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente