nubes dispersas
  • Màx: 22°
  • Mín: 15°
21°

STEI: «D'una oficina professional, amb un cost de 100.000 euros, passam a una oficina política de VOX amb un pressupost de 750.000»

A la sessió de la Mesa Sectorial de Serveis Generals del 13 de novembre, l’Administració ha destruït el lloc de feina funcionarial de responsable de l’Oficina dels Drets Lingüístics. Aquest organisme (integrat únicament per tres funcionaris, amb un cost d’uns 100.000 euros anuals) ha estat fins ara el responsable autonòmic de vetllar perquè es respectin els drets lingüístics de la població, en relació amb qualsevol de les dues llengües oficials de l’arxipèlag.

«Com és sabut, els plans de Margalida Prohens i Idoia Ribas inclouen substituir aquesta infraestructura garantista i funcionarial per una oficina política comandada per VOX, amb una partida pressupostària de 750.000 euros», ha denunciat l'STEI aquest dilluns.

A més, el sindicat ha assenyalat que «l’única informació pública sobre aquesta oficina és la Proposició de llei que va presentar la ultradreta al Parlament, que incloïa sancions de fins a 100.000 euros a les institucions i entitats que fan servir la llengua catalana».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Xaume, fa 6 mesos
@Destroyer
No trobis estrany que sigui una de les regions amb pitjors resultats acadèmics: hi ha molts de forasters a ses nostres aules.
Valoració:7menosmas
Per 30 monedes, fa 6 mesos
Collons, si que ha pujat el cache des del temps de Judes.
Valoració:2menosmas
Per Egggpaña, fa 6 mesos
Xiringuiiiiiitos, "a quien les doy xiriiiiiiiiiiiitoooos, para ti para mí, para todos hay xiriiiiiiiiiiguitos, arriba Ñ."
Balears per avall, ! Appaña-Madriz, el ñoño de la Bernarda ?O la Marga Postures?
Valoració:5menosmas
Per indignat, fa 6 mesos
@Destroyer
Clar, ha de ser gent com tu qui decideixi quina és la llegua de tots, menystenint i arraconant la llengua dels altres.
Ho sent molt si vaig pujant de to com no ho he fet amb tots els meus comentaris anteriors, però un servidor ja està fart de que vulguin que la meva llengua sigui de segona simplement perquè alguns així ho volen. Una llengua que és la pròpia del territori i que parlaven els meus avantpassats.
Gent com tu, amb l'excusa de pertànyer a un Estat no voleu reconèixer que dins el territori hi ha més llengües i cultures que hauríeu de protegir i potenciar. Vos entestau en arraconar-les, menystenir-les i fer tot el possible per destruir-les.
Trist de veure que teniu tanta por a la diversitat. El vostre món deu ser ben avorrit.
Valoració:7menosmas
Per Pobleret, fa 6 mesos
Ni una passa enrere en la defensa de la nostra llengüa.






















´a
Valoració:4menosmas
Per ARRUIX!, fa 6 mesos
Com més desastres facin, més bo de fer serà treure- los defora.
Valoració:5menosmas
Per Destroyer, fa 6 mesos
Hoy hemos visto como un grupo de profesores en lugar de tratar de mejorar la educación de Baleares que es, según la OCDE, la peor de Europa y una de las peores del mundo, aparecen con banderas queriendo imponernos una lengua que no es de todos. Hace falta más dinero para la oficina
Valoració:-12menosmas
Per xisca, fa 6 mesos
Realment deplorable. Esper que la gent a la que li arribi aquesta normativa, se negui amb contundència a canviar la llengua del país, per la llengua de l'estat, emparant.se precisament amb la seva Constitució.
Valoració:10menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente