cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 24°
24°

L'home que imparteix classes per a la FELIB fa tres anys que ja no és guàrdia civil

Fonts de la Guàrdia Civil han informat dBalears que la persona que a la notícia sobre un cas de discriminació a una agent de Policia Local s'identificava com a agent de la Guàrdia Civil, ja fa tres anys que no és membre del cos.

dBalears va informar, aquest passat cap de setmana, que una agent de Policia Local que participava en un curs organitzat per la Federació d'Entitats Locals de les Illes Balears (FELIB) va ser 'convidada' a abandonar l'aula després d'haver demanat que l'examen final es fes en llengua catalana.

En la informació s'explicava que «el curs el va començar impartint un agent de la Policia Local de Calvià i, posteriorment es va incorporar un guàrdia civil que va dir que faria les classes en castellà». En realitat, el segon individu, Enrique, tot i que es presenta com a guàrdia civil i signa la presentació que projecta durant les classes com a tal (amb l'escut de l'institut armat), en realitat ja fa tres anys que no pertany a la Guàrdia Civil.

Enrique, juntament amb un policia local de Calvià, té una empresa que ofereix cursos de formació.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Xerr mallorquí, fa 9 mesos
Que pasaria si jo em present a una feina com a guàrdia civil???
Això no és un delicte tipificat???? Que farà la GC ara que ho saben???
I la FELIB que farà davant dues accions d'aquest caire??? Ells els han contractat.
D'una altre banda, FELIB no són les sigles de federació d'entitats de les Illes Balears?? Idò que fan discriminant per raó de llengua els mateixos Balears?? Si són entitats de les Balears no haurien de tenir més sensibilitat amb aquesta matèria??? Falta de coherència.
Fins a quan aquestes discriminacions??? Si fos negra o lesbiana o migrant s'hagués consentit aquesta DISCRIMINACIÓ???? sense cap consecuencia??? O estaria detingut???
Son preguntas que em venen al cap. ........
Valoració:1menosmas
Per Xueta illenc, fa 9 mesos
Segons pareix tenen una empresa d'ensinistrament caní que nom Indiana Mallorca, amb presència a xarxes socials lo de Mallorca vist aquest episodi de falta de respecte cap a la policia local sobra...si no és guàrdia civil i va pel món d'aquesta manera no farà res la Guàrdia Civil. Una vegada més és una falta directa de respecte cap a la nostra llengua,un dret garantit per la constitució espanyola y lleis internacionals. Si no estimes Mallorca, fora! Vés-te'n!
Valoració:29menosmas
Per ARRUIX!, fa 9 mesos
Tant si és guàrdia civil com si ja no és, ha faltar al respecte a una alumna, a la nostra llengua i a tots els que la parlam. I per tant, se li ha de fer abandonar l' activitat d'impartir formació a policies locals i a tot tipus d'empleats públics.
Els ignorants, els grollers i els que menyspreen la nostra llengua i la nostra cultura, no son dignes d'ensenyar res aquí.
Valoració:55menosmas
Per escardapenyes, fa 9 mesos
Per algunes "ppersones " tot és compatible
Valoració:29menosmas
Per Pere Mateu, fa 9 mesos
Fals, és guàrdia civil a la reserva.
Valoració:14menosmas
Per xisca, fa 9 mesos
I això no és un delicte GREU??
Valoració:27menosmas
Per A. Cirer, fa 9 mesos
Cal demanar explicacions a la FELIB. Sobre el personal que contracta i sobre la discriminació per raons de llengua.
Valoració:55menosmas
Per Comostalpatio, fa 9 mesos
Al final hi haurà una trama de corrupció al FELIB, no es normal contractar a personatges d'aquest nivell a menys que hi hagi interessos ocults, bona feina periodística, seguiu així.
Valoració:51menosmas
Per l'observador, fa 9 mesos
La màfia en acció. Perill.
Valoració:46menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente