cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 23°
24°

El Govern de Prohens planteja a dues aerolínies implantar un vol directe entre Palma i la Xina

El Govern de Marga Prohens ha contactat amb les aerolínies Xina Southern i Xina Eastern per a estudiar la possibilitat de crear un vol directe amb Palma que «estimuli l'arribada de turistes xinesos a les Balears».

Segons ha publicat aquest divendres Última Hora, la intenció de la conselleria de Turisme és que Son Santjoan es converteixi en un punt de connexió del sud d'europa amb el mercat asiàtic.

Aquest és bàsicament l'objectiu marcat pel director gerent de l'Agència Turística de les Illes Balears (AETIB), Pere Joan Planas, tal com ho va exposar a la celebració del V Fòrum Empresarial «Xina: desafiaments i oportunitats en el mercat global més gran del món» organitzat per AgenciaCom i l'Associació Xinesa de les Balears (ACHINIB)

El projecte estaria en una fase embrionària, però els contactes iniciats permetrien consolidar una ruta directa amb el gegant asiàtic i així poder fer més senzilla l'arriada de passatgers xinesos i d'altres mercats asiàtics. Actualment, una d'aquestes aerolínies ja té un vol directe entre la Xina i Madrid.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per QUINA ABERRACIÓ FAN ELS POLÍTICS DE TORN?, fa 9 mesos
Hala, idò!
Que els allotgin a casa seva!
Més gent?
Valoració:1menosmas
Per Xusma fatxa, fa 9 mesos
Alerta amb "el peliglo amalillo"
Valoració:2menosmas
Per Joan Miró Font, fa 9 mesos
Més integrisme turístic, més avions, més querosè, més canvi climàtic...
Valoració:3menosmas
Per Jaume I, fa 9 mesos
Per favor dB nomès publicar comentaris en català.Patriota troll de VOX-YUNQUE
Valoració:2menosmas
Per Patriota, fa 9 mesos
Fantàstico, ya era hora .
Valoració:0menosmas
Per Lluís Felipe Lorenzo García, fa 9 mesos
@Una altra proposta , molt bona idea avions a Girona i cohesionar la catalafonia abans de rodar Bienvenido Mr. Xin i creure que els xinesos ens salvaran del deute històric contret per particulars, empreses i institucions. A vegades sembla que Berlanga viu.
Valoració:6menosmas
Per Una altra proposta, fa 9 mesos
Està molt bé, però una línia de Palma a Girona, que està un poc més a prop, no interessaria?
Se va suprimir la línia funcionant a ple rendiment, només per una alçada de cul del CEO de Rayanair, que per mantenir aquesta ruta, demanava que li pujàssin la subvenció fins una quantitat indecent de doblers, que lògicament, el president de la Generalitat Artur Mas no li va voler donar. I aquest va ser el motiu pel qual va suspendre la ruta.
Però gestionat per una companyia seriosa, tornaria a funcionar molt bé, perque no just és una ruta turística de plaja, eski, muntanya, cultural i de negocis, sinó que és un pont que enllaça Mallorca amb el sud de França, ja que està a pocs kilòmetres de la frontera.
Valoració:16menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente