cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 24°
24°

Alternativa: «Ens oposam frontalment a qualsevol tipus d’ingerència política externa a les aules»

222433

El Partit Popular i VOX han fet la primera passa per a implantar el pin parental a les Balears, una mesura que estava contemplada a l'acord signat per les dues formacions. Els partits exigeixen al Govern que «garanteixi el coneixement previ i l'acceptació dels pares de qualsevol contingut extracurricular que puguin rebre els fills dins de l'aula». A més, pretenen establir un control sobre els llibres de text i el material educatiu que es treballi a les aules.

Les reaccions no s'han fet esperar i el Sindicat Docent Alternativa ha comunicat que s'oposa «frontalment a qualsevol tipus d’ingerència política externa a les aules i allunyada dels criteris estrictament pedagògics i científics».

«Volem recordar que a l’acord de govern el PP i VOX diuen que volen dotar els docents de prestigi i respecte i llibertat en la tasca docent però això es contradiu amb la inclusió del pin parental en activitats educatives», han remarcat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Patriota, fa 9 mesos
Eso, eso, comenzando con el separatismo catalanista.
Valoració:0menosmas
Per xisca, fa 9 mesos
ENDAVANT. Mesura encertada, però a veure com ho fareu. De paraula sona molt BÉ. Sols conec una manera. NI CAS AL QUE ENS DIGUIN. Però els mestres que NO VULGUIN, ens continuaran fent la punyeta.
Valoració:5menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente