cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 24°
24°

Més del 60 per cent de les compravendes d'habitatges a les Balears les fan estrangers

El 62 per cent de les compravendes immobiliàries a les Balears són realitzades per estrangers, segons el baròmetre immobiliari 'El sentiment de mercat dels professionals immobiliaris', impulsat per l'entitat especialitzada en finançament sostenible UCI i la seva àrea de desenvolupament professional, SIRA.

Segons les mateixes dades, els compradors estrangers a les Balears són principalment alemanys (38 per cent), britànics (25 per cent) i nord-americans (13 per cent).

Pel que fa a les formes de pagament, el 26 per cent dels compradors estrangers a les Balears requereixen finançament bancari, que sol·liciten a entitats financeres espanyoles (36 per cent).
Segons la seva tipologia, els immobles més demandats pels estrangers a les Balears són els habitatges unifamiliars (57 per cent), i pisos (43 per cent).

A les Illes, per altra banda, predomina l'adquisició de segones residències (71 per cent) entre els compradors estrangers. Només el 29 per cent dels compradors adquireix el seu habitatge habitual.

7 de cada 10 agents enquestats preveu estabilitat o augment en el tancament d'operacions de compravenda. Un percentatge que es repeteix quan se'ls demana sobre els preus, ja que el 71,4 per cent dels professionals de les Balears assegura que els preus no baixaran en els propers mesos.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per ergo, fa 9 mesos
Totalment d'acord amb tu, Joan.
Si aquest Jaume I pogués tornaria a agafar s'espasa.
Valoració:0menosmas
Per Joan puigros, fa 9 mesos
@jaume I
Curiós concepte de la llibertat el teu.
Valoració:-2menosmas
Per ergo, fa 9 mesos
Yo no sé si son necesarias leyes, o no. Lo que si debería hacerse de manera rápida es que en Mallorca, y las otras islas, solo se pudiese estar un mes justificando medios dinerarios. Después expulsión o carta de residente temporal y permiso de trabajo homologado. Nada de gente que no da palo al agua.
Valoració:2menosmas
Per James, fa 9 mesos
Hay que limitar la compra a "no residentes", limitar la compra de vivienda a especuladores. Poner nuevas normas debido a la emergencia por falta de vivienda. No se trata de prohibir, sino de poner limitaciones y normas acordes a la situación actual.
Valoració:2menosmas
Per Jaume I, fa 9 mesos
Per favor a dB nomès comentaris en català.Haurien de haver fet (aquets d'ara no ho faràn) una llei que limiti el nombre de vivendes comprades per extrangers.Això ho fan a molts de llocs al mon.
Valoració:0menosmas
Per I tant, fa 9 mesos
Si las hacen los extranjeros, significa que otros venden. Presuntamente mallorquines. Al menos en un porcentaje altísimo.
¿De qué nos quejamos?
Valoració:-12menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente