cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 24°
24°

UOB Ensenyament: «Amb el català, ni una passa enrere!»

222289

«Des d’UOB Ensenyament rebutjam la demanda que fa el partit d’extrema dreta VOX on exigeix l’eliminació del requisit del català per a tots els docents. En un context de clar retrocés quant a l’ús social de la llengua i nivell de competència comunicativa dels parlants, l’única opció per garantir-ne la supervivència passa per un model d’ensenyament-aprenentatge plenament en català. Aquest model ha de dur implícit el requisit del català i del FOLC de tots els docents que treballen a les Illes», amb aquesta contundència s'ha expressat aquest dilluns UOB Ensenyament.

El sindicat UOB Ensenyament han recordat a Prohens que la primera obligació d’un governant és complir i fer complir les lleis, entre elles l’Estatut d’Autonomia de les Illes Balears i la Llei de Normalització Lingüística». Per això, des d’UOB Ensenyament avisen que «posarem peu fiter en tot allò relacionat amb la presència de la llengua catalana dins els centres educatius i continuarem fidels als nostres principis de defensa d’un sistema educatiu públic, de qualitat i plenament en català».

«Amb el català, ni una passa enrere!», conclouen.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per xisca, fa 9 mesos
Tant grossa l'estan cagant, que en la poca qualitat humana demostrada amb les seves declaracions, veig que ho fan per que se senten inferiors a la resta dels illencs. NO estan preparats per el lloc que ocupen. Tenen por, i s'inflen de dir vertaderes barbaritats. NO faran res. No les deixaran fer res. Ni els seus, ni nosaltres. Dins el PP també hi ha gent que sent vergonya per ells. No son tan ximplets. Aviat les canviaran.
Valoració:3menosmas
Per Pere Mateu, fa 9 mesos
Molt de anuncis però res de res, ens l'estàn ficant ben endins i seguim quiets....
Valoració:2menosmas
Per Egggpaña, fa 9 mesos
Ara anem, canya a la fatxenderia Ñorda que vol capgirar la nostra llengua a les Illas Balears aaaarrruuuuuuiiiiixxxx.
Valoració:4menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente