algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 16°
16°

Cristina Granados, nova directora de Son Espases: «Desitj aprendre mallorquí»

La consellera de Salut, Manuela García, i el director general del Servei de Salut, Javier Ureña, han presentat la nova directora gerenta de Son Espases

La consellera de Salut, Manuela García, i el director general del Servei de Salut de les Illes Balears, Javier Ureña, han presentat aquest dilluns Cristina Granados com a nova directora gerenta de l’Hospital Universitari Son Espases, en substitució de Josep Pomar.

Nascuda a Madrid, Granados ha admès en la presentació que no parla la llengua pròpia de les Balears però l'entén. No obstant això, ha remarcat que desitja «aprendre el mallorquí».

La nova directora gerenta és llicenciada en Medicina i Cirurgia per la Universitat Complutense de Madrid, facultativa especialista en Admissió i Documentació Clínica i compta amb una dilatada trajectòria professional dedicada a la gestió sanitària.

Al llarg de la seva carrera ha dirigit l’Hospital Universitari de Torrejón, el Complex Assistencial Universitari de Salamanca, el Complex Hospitalari de Toledo, l’Àrea Integrada de Guadalajara i l’Hospital Universitari de Móstoles. També ha ocupat altres càrrecs directius a la Fundació Hospital d’Alcorcón, a l’Hospital Clínic Universitari Verge de l’Arrixaca i a l’Hospital General d’Albacete. Actualment, era la directora territorial d'Hospitals de Madrid a Quironsalud. Ha estat inspectora mèdica de l’Insalud i coordinadora de centre de salut.

És Màster en Economia de la Salut i Gestió d’Àrees Sanitàries per la Universitat d’Alacant; Diplomada en Metodologia d’Avaluació i Millora de la Qualitat per la Universitat Autònoma de Barcelona; Especialista Universitària en Cooperació Sanitària Internacional per la Universitat Catòlica San Antonio, i ha cursat el Programa d’Alta Direcció en Institucions Sanitàries a l’IESE i el Diploma d’Especialització en Lideratge i Transformació d’Organitzacions i Sistemes sanitaris (LED) a la Deusto Business School.

«El nomenament de la nova directora gerenta constata la voluntat ferma i el compromís d’apostar per professionals amb perfils tècnics i coneixedors en profunditat del sector sanitari», han remarcat des del Govern.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Pesat i injust, fa dervers d'un any
I que ho és de pesada! Aquesta persona, que a cada noticia i a cada espai de comentaris, se dedica a dejectar al pacte d'esquerres i a donar- li la culpa de tots els mals de la nostra comunitat.
No s'en deu haver assebentat, de que ara governa la extrema dreta, ni de que aquesta està ficant a dins de les institucions a gent d'un partit nazi- feixista?
Supòs que per ell això és una menudesa sense importància, perque ell continua carregant de totes les culpes a l'esquerra.
I estarem tots els mallorquins catalanoparlants tancats a la presó, només per defensar lo nostro, però ell continuarà donant la culpa de tot a MÉS.
Valoració:3menosmas
Per Alerta, fa dervers d'un any
Alerta! Perque quan diu aprendre mallorqui, venint d'on ve i essent del partit que és, se deu referir al troç de llengua esquarterada, mal pronunciada i pitjor escrita, que els gonelles, forasters fatxes i estrangers maleducats i ganduls volen imposar, com a llengua pròpia nostra.
I volen que estigui deslligada del Català i que només s'utilitzi dins de l'àmbit domèstics, per evitar que s'hi escriguin llibres, obres de teatre, tractats científics i documents oficials, perque aquests destructors de la nostra modalitat del Català i enemics de la nostra cultura, tracten d'imposar per les males la forastera llengua castellana com l'única llengua de les Illes Balears.
Aixi que molt alerta a aquesta gent, perque tots van de mala fe i seria molt rar, que aquesta persona fos una excepció.
La campanya enverinada dels mitjans mercenaris de la dreta, que varen estar quatre anys publicant mentides i adulterant les veritats, unit al poc criteri de molta gent que s'ho empassava tot, ens han duit a aquesta situació caòtica i absurda que en quatre anys i si no treim defora a aquests tramposos, mestres d'aixa de cavalls de Troia que fica feixistes antidemocràtics dins de les institucions democràtiques per destruir- les, i ho feim abans del temps establert, arrasaran tot el nostre patrimoni cultural i ens deixaràn sense identitat. Ben igual que al temps franquistes, que a les Balears, València i Catalunya, feien estudiar als colegials la Història Medieval de Castella i de Lleó i que per justificar-ho, se limitaven a dir que noltros no en teniem, d'Història.
Molt poca cosa deven de ser, que per ells destacar hagin d'eliminar tot el damés. Però els hem d'estar molt alerta, perque no descansen mai i entre fanàtics, envejosos, gent sense escrúpols i analfabets ignorants, son un col.lectiu molt nombrós i estan disposats a fer tot el. mal possible..
Valoració:3menosmas
Per Xx (ver), fa dervers d'un any
No més paraules, sinó fets.
Valoració:10menosmas
Per Fracàs, fa dervers d'un any
@ Jaume, no ho hem permès, simplement passa que els del pacte de progrés han fracassat i han facilitat, ells sí, l'alternativa de la dreta. O és que no hi havia consellers que només parlaven castellà en el govern de n'Armengol? I directors generals!? I altres als càrrecs? O no és ver que diferents portaveus del govern i fins i tot representants dels partits que donaven suport a n'Armengol, justificaven que els alts càrrecs no havien d'aprendre el català perquè la normativa "no ho contempla". El fracàs ve d'enrere i va més enllà del fracàs dels partits polítics, encara que els partits són els primers responsables.
Valoració:6menosmas
Per Egggpaña, fa dervers d'un any
Si és igual de lleial del que diu amb el que fa com la JEFA Prohens, anam servits i arreglats.
Per avall, cametas me valguen.
Valoració:10menosmas
Per De Asprer, fa dervers d'un any
Borino … Si vols un denominador comu … espanyol! Desde Cas Conco fins Formentera, passant per Madrid, Buenos Aires, Miami i La Havana. Aixo si, si es vol integrar a Mallorca, que xerri mallorqui i no catala de BCN … q es fastigos.
Valoració:-35menosmas
Per Jaume, fa dervers d'un any
Hi ha cap directora d'hospital de Madrid que no parli castellà?

Com hem permès que s'anomeni directora del nostre hospital de referència a qualcú que no parla la nostra llengua?
Valoració:27menosmas
Per inca, fa dervers d'un any
Au a col·locar als de fora i subestimar a la gent d'aquí que està més que capacitada per cobrir la posició i a mes saben la llengua.
Valoració:23menosmas
Per Sa Borino, fa dervers d'un any
Idò si només ho desitja, malament. Que s'arromangui i comenci a fer classes de català. I que demani a tots els coneguts que no girin la llengua quan parlin amb ella.
I, si n'aprèn veurà que el només indiferent: tant és si en diu mallorquí com català. Entendrà fins i tot els pacients de Formentera, encara que ells no parlin mallorquí.
Valoració:28menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente