algo de nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 14°
14°

[VÍDEO] Una infermera de l'hospital Joan March assegura que «el 95% dels informes sanitaris que es fan són en castellà»

220893

Magdalena Barceló és infermera de l'Hospital Joan March de Bunyola, i ha estat la protagonista del primer vídeo que ha publicat l'Obra Cultural Balear sobre testimonis de personal sanitari que són contraris a l'eliminació del requisit de català.

Barceló considera que el requisit és una garantia «perquè tots els treballadors de les Balears coneguin la nostra llengua, i així puguin respectar el dret de la ciutadania».

De la mateixa manera, l'OCB ha reivindicat que «sense una capacitació lingüística adient del personal sanitari, l'exercici normal del dret d'opció lingüística esdevé paper banyat».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Claro que sí, guapi, fa 19 dies
@Fan molt de mal

Y esos eran los “buenos”.
Ara pensa.
Agárrate tus supremacistas machos, que vienen curvas.
Valoració:-4menosmas
Per Anselm Llull, fa 20 dies
I quants d'usuaris són castellans?
Si tants són, que vagin a Castella!
Valoració:3menosmas
Per Els sabrà greu, fa 20 dies
Les Illes Balears s'han convertit en un femer pancastellanista, envaït per gent forastera espanyola i estrangera, violenta i molt maleducada.
I aquest desastre està fet aposta, per fer- nos uns pàries a la gent natural d'aqui. Perque no quedi ni rastre del nostre poble, ni de la nostra cultura, que tant molesten als nazi- feixistes de la "una grande y libre" però que ni és una, perque son moltes, ni tampoc és massa gran, ni molt manco lliure, amb les cadenes del feixisme.
Però a aquesta la pagaran, perque aquest delicte de lesa Humanitat en el futur, se tornarà en la seva contra.
Valoració:6menosmas
Per MMXXIX, fa 20 dies
No és precís investigar massa per adonar-se'n. Uns perquè no en saben, uns altres perquè no en volen saber, uns altres perquè no volen problemes, uns altres perquè sempre s'ha fet així, uns altres perquè no consideren que el català sigui una llengua científica...
Valoració:5menosmas
Per Normal, fa 21 dies
Prova fefaent del descrèdit social que pateix la llengua catalana després de dues legislatures amb institucions governades pel pacte de retrocés del PSOE, Podemos i Més.
Valoració:9menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente