cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 23°
24°

El servei de neteja del litoral recull més de vuit tones de residus durant el mes de juliol a les Balears

El servei de neteja del litoral de la Conselleria de la Mar i del Cicle de l'Aigua ha recollit més de vuit tones de residus durant el mes de juliol a les Balears.
Segons ha informat la Conselleria aquest diumenge, les barques de neteja del litoral han recollit durant el mes de juliol més de 8.641 quilograms de residus repartits en les costes de l'arxipèlag, una xifra que supera en gairebé tres tones la quantitat recuperada en el mateix període del mes de juny.

En total, a les Balears s'han recuperat 8.641,36 quilos, la qual cosa es tradueix en una mitjana diària de 278,75 quilos de residus. Aquesta campanya de neteja es realitza gràcies al treball de les 22 embarcacions de platja i litorals contractades per a aquesta tasca.

Per illes, a Mallorca es varen recollir al juliol 5.836 quilograms de fems, 1.383 quilos a Menorca, a Eivissa 1.129 i a Formentera 290 quilos. El plàstic torna a ser el material més recuperat a les illes, un 44,88%, seguit de la fusta, 34,57%, i altres residus com rodes o cadires, un 8,22%.

La temporada de recuperació de fems es va iniciar al juny i es prolongarà fins al pròxim 30 de setembre.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per De Asprer, fa 11 mesos
Muy poco me parece. Yo este verano en barco he visto mas que esto en 1 dia … Los envases todos en árabe ….
Valoració:-1menosmas
Per MMXXIX, fa 11 mesos
Això només en la superfície. Si netejassin el fons de la badia de Palma ens sorprendríem de la quantitat de tones i més tones de brutor que hi ha. Fins i tot tasses de cafè de quan venien els americans.
Valoració:6menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente