cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 24°
24°

MÉS exigeix al Consell «reclamar el traspàs de competències de transport»

El portaveu de MÉS per Mallorca al Consell, Jaume Alzamora, ha exigit a la institució insular «reclamar (al Govern) el traspàs de competències de transport» enlloc de demanar, com ha fet, una millora als horaris i freqüències dels trens i autobusos de Mallorca.

En un missatge publicat a Twitter, Jaume Alzamora s'ha dirigit al president del Consell, Llorenç Galmés, després que aquest hagi reclamat a la Conselleria d'Habitatge, Territori i Mobilitat que es millori el servei del transport públic de l'illa, concretament els horaris i freqüències dels trens i autobusos.

L’ecosobiranista li ha traslladat al president insular que «allò que ha de fer és reclamar el traspàs de competències de transport», perquè, segons ha recordat Jaume Alzamora, «així ho va aprovar l'últim ple del Consell». Així mateix, i aprofitant el missatge, el portaveu ecosobiranista ha recordat a Galmés que «llevar el Bus-VAO va en detriment del bon funcionament del transport públic».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Guillem, fa 12 mesos
Sols el PSOE i el PP han posat entrebancs i dificultats als traspassos de les competències que corresponen als Consells i que encara estan retingudes en el Govern Balear. Diu be el que diu en Jaume Alzamora reclamant el traspàs de les competències de transports al Consell i es ben coherent.
Valoració:0menosmas
Per No poden, fa 12 mesos
No poden exigir res. Un partit que ha perdut les eleccions en competicíó amb partits tan inútils socialment com són el PP i VOX, no està en condicions d'exigir res.
Valoració:-1menosmas
Per Un, fa 12 mesos
I perquè no ho VS exigir fa 3 mesos, quan governaven ells?
Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente