algo de nubes
  • Màx: 29°
  • Mín: 20°
29°

Les Joventuts d'Esquerra Republicana denuncien al Port d'Eivissa l'impacte nociu del turisme de creuers

Les Joventuts d'Esquerra Republicana (Jovent Republicà) han desplegat una pancarta al Port d'Eivissa aquest dilluns per denunciar l'impacte social i mediambiental que el turisme de creuers suposa per l'illa.

En un comunicat han argumentat que els creueristes ocupen i massifiquen la ciutat i incentiven determinats models de negoci que propicien la desaparició del comerç local i converteixen els barris en autèntics parcs temàtics, que expulsen els residents «i desdibuixen la nostra identitat».

També han exposat que l'activitat dels creuers «deixa una important petjada ecològica». La majoria de les naus utilitzen combustibles pesats i no incorporen sistemes eficaços de tractament de gasos. «No té cap sentit que els nostres pobles i ciutats adoptin mesures per reduir les emissions contaminants del trànsit rodat mentre es permet una activitat, com és la del turisme de creuers, que genera un impacte ambiental per persona molt superior», han lamentat.

Des de l'organització han assegurat que tenen clar que «sense límits no hi ha futur» i que Eivissa necessita urgentment una regulació ambiciosa que limiti dràsticament els efectes perjudicials, tant a nivell social com mediambiental, del turisme de creuers. Una regulació que, insisteixen, «serà impossible mentre qui gestioni les nostres infraestructures i dicti les normes sigui l'Estat espanyol».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per 2000, fa 11 mesos
Millor no contestar ni puntuar als comentaris de Vilalta,Asprer,guapi,,,,,ect.son pobre gent que necessiten cridar l´atenció encara que sigui amb puntuació negativa per sentir-se algú.
Valoració:-2menosmas
Per Nene, fa 11 mesos
Esquerra Republicana existe en las Baleares?
Valoració:6menosmas
Per nina, fa 11 mesos
Serà perdulaire? El fatxa Multinick sempre en contra de qualca cosa que vaja en benefici dels naturals de Ses Illes. Quin homonet més oiós! Què se'n vaja a incrementar la brutor de ca seua i partesqui prest on l'acceptin, que aquí no.
Valoració:-2menosmas
Per Menos es mas, fa 11 mesos
molesta mas el turismo de patera
Valoració:-4menosmas
Per De Asprer, fa 11 mesos
11!!! Once personas. Ni banquillo para un partido de fútbol. IRRELEVANTES NO. No representen a ningu.
Valoració:-6menosmas
Per Multinik, no pintes res aquí, fa 11 mesos
Tu si que ets irrel.levant.
I aqui no hi pintes res.
Valoració:14menosmas
Per Carlos Vilalta, fa 11 mesos
Cuqtro gatos, irrelevantes. Ni caso.
Valoració:-10menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente