cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 23°
24°

L'acció 'Mulla't per l'Esclerosi Múltiple' demana participació ciutadana en 36 municipis de Mallorca

216255

L'Associació Balear d’Esclerosi Múltiple (ABDEM) celebrarà el pròxim diumenge, 9 de juliol, l'acció 'Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple' a 36 municipis de tota Mallorca.

Un total de 80 persones voluntàries ajudaran a desenvolupar el projecte, que consisteix en nedar per recaptar fons per la investigació d'aquesta malaltia que afecta el sistema nerviós central.

Aquesta campanya es porta a terme amb els següents objectius:

  1. Sensibilitzar i informar a la societat sobre una malaltia incurable que avui en dia afecta a 1.100 persones al nostre territori, i que suposa el principal motiu de discapacitat entre adults joves i el segon en conseqüències neurològiques.
  2. Reclamar la coordinació i la cooperació dels serveis que atenen les necessitats de les persones amb esclerosi múltiple, especialment entre els serveis de salut i els serveis socials o sociosanitaris, però també altres àmbits que poden estar implicats: habitatge, educació, treball.
  3. Les persones amb EM són individus amb multitud de necessitats sociosanitàries que deuen ser cobertes de manera integral, no de manera fragmentada per diferents organismes i entitats.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.