algo de nubes
  • Màx: 20.6°
  • Mín: 13.38°
15°

L'Ajuntament de Pollença autoritza la reconstrucció de l'hotel Formentor

L'Ajuntament de Pollença ha signat aquest divendres el decret d'alcaldia que dona el vistiplau a les obres de reconstrucció de l'hotel Formentor. Segons ha informat el Consistori en un comunicat, el pressupost és de 25 milions d'euros i el termini d'execució, de tres anys.

La llicència dona conformitat i viabilitat a totes les actuacions d'un projecte que, «encara que ha estat polèmic» i ha necessitat «molts informes procedents d'altres actuacions», té la seguretat jurídica perquè es puguin dur a terme totes les actuacions que es volen desenvolupar en l'edifici principal, ha ressaltat l'Ajuntament. En concepte d'impostos i taxes del projecte d'obres esmentat, el Consistori ha ingressat fins al moment 2,8 milions a les arques municipals.

La polèmica ve arran de la denúncia per part del GOB que s'estava construint el nou hotel sense les llicències urbanístiques pertinents. Després de la pressió del grup ecologista, l'empresa promotora emprengué la via legal i demanà les pertinents autoritzacions administratives.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.