algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
12°

Les Balears registren, al maig, un augment del 28,23% del preu del lloguer, el major de tot l'Estat

Les Illes Balears han estat, al mes de maig, el territori de tot l'Estat on més ha augmentat el preu del lloguer en comparació a l'any anterior. Les Balears han registrat un augment d'un 28,23 %, fins a 15,90 € per metre quadrat, és a dir, un 2,98% més que a l'abril.

Així consta a l'informe mensual de preus de lloguer de pisos.com, el qual també recull que l'augment mensual és el segon més elevat de tot l'Estat.

A més, Palma va marcar al maig del 2023 un preu mitjà de 15,78 €/m2. Aquesta xifra la situa com a quarta al rànquing de les capitals més cares, una llista que encapçala Barcelona, amb 22,07 €/m2.

La capital illenca va augmentar un 2,76% el preu del lloguer front el mes d'abril i interanualment, donant com a resultat un repunt del 26,38 %, el més intens de tot l'Estat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Carlos Vilalta, fa 11 mesos
Enhorabuena, propietarios. También hay que ver la parte positiva.
Valoració:0menosmas
Per xelor, fa 11 mesos
Una de las manera para frenar esta invasión descontrolada que desde hace unos años padecemos (la padecemos desde hace 50/60 años, pero en los últimos 3/4), es insufrible), es poner unos precios en los alquileres realmente imposibles.
Solo los médicos, maestros y enfermeros, deberían tener garantizado una vivienda digna. Pero con control y sin trampas. Todo lo demás, de ninguna manera.
Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente