algo de nubes
  • Màx: 20.5°
  • Mín: 11.45°
11°

CCOO: «Prohens no pot deixar el futur de l’educació en mans de l’extrema dreta i els seus posicionaments ideològics radicals»

La Federació d'Ensenyament de CCOO de les Illes Balears ha expressat la seva «preocupació» per «l'abstenció d'esquerres i l'auge de l'extrema dreta» a les Illes Balears i les implicacions en la governabilitat de les institucions.

El sindicat ha felicitat el PP pels resultats obtenguts i espera que el futur Govern que conformi Marga Prohens «compleixi amb el seu programa, per instaurar la gratuïtat de l’educació infantil de 0 a 3 anys, promoure un Pacte d’Estat per l’Educació, donar suport a les necessitats educatives, ampliar-les polítiques de beques, i altres qüestions on podem coincidir».

CCOO es mostra preocupat perquè VOX «va manifestar que en un possible pacte la Conselleria d’Educació hauria d’estar en les seves mans, una possibilitat que genera molta por entre els i les docents».

Per això, insten Marga Prohens a «assumir la responsabilitat» que se li espera com a propera presidenta del Govern, que «quan afirma que serà 'la presidenta del seu programa' no pot deixar el futur de l’educació en mans de l’extrema dreta i els seus posicionaments ideològics radicals. No es pot condemnar el futur de l'educació pública per obtenir els suports necessaris per governar».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per Tranquils, fa 10 mesos
No poden causar un mal irreparable als infants. Son infinitament més intel.ligents que ells i poden ensumar la maldad a kilometres de distància. I resulta tan antinatural per ells que immediatament la descarten. Si un sent la necessitat de protegir el seu fill, el millor que pot fer és respectar i fer créixer la vida que tenen a dins , amb coses molt simples com sortir d'excursió o jugar amb ells. Llavors aquesta vida els protegeix molt millor del que tú o jo podríem fer mai. No és cert que la maldad guanya a la bondad, això és un invent dels dolentots.
Valoració:3menosmas
Per Dic jo, fa 10 mesos
@com pitjor, millor

Estic d'acord amb vostè. Tenc un amic a qui son pare va pillar fumant de petit. Li va donar un puro d'un pam.
_Fuma.
_No, papa, perdonem, no ho tornaré fer!
_Que fumis, t'he dit!.

Li va fer pillar tal marejada, que va vomitar fins i tot la llet del néixer. Però en sa vida ha tornat a agafar una cigarreta. I això és com tot, a vegades una bona teràpia de xoc pot fer miracles.
Valoració:3menosmas
Per Com pitjor, millor, fa 10 mesos
Mentres no facin patir als infants, ni els produesquin un mal irreparable, com més grossa la facin els que governen, més bo de fer serà treure-los defora.
I ara no just tindrem censura, represio, mentides i odi. Ara també vindran anys de misèria, de desampar i de retallades per sostenir el tren de vida dels governants i els beneficis exagerats dels grans empresaris.
Com sempre que ha governat la dreta, però aquesta vegada, encara més cruel.
Valoració:6menosmas
Per Lluís Felipe Lorenzo García, fa 10 mesos
Un problema pot ser que el PSOE, CiU, PNB, CS, i alguns més han intentat acabar amb el PP. Ja ho varen intentar als anys 80 amb l'operació Roca. I la resposta ha estat un PP fort i un partit d'extrema dreta. Independentment que tingui o no raó Comissions Obreres, sindicat hereu de patrimoni de la CNT gràcies a Joan Carles I, l'esquerra no està per demanar sensibilitat o complicitat al PP, partit amb el qual volia acabar. I l'esquerra s'ho ha de fer mirar. Aquí la única esquerra és el Partit Comunista, que no s'hi ha presentat, i la CNT, víctima del constitucionalisme del 1978. I la realitat és que el 45% del cens no va votar o es va abstenir. I prop d'un 10% de residents adults no tenen dret a vot. Per tant, el Parlament representa menys de la meitat de la població adulta. Per a molta gent és més important un imam d'una mesquita que Prohens, Armengol o Comissions Obreres. Ara, oficialment, a tirar coets i de festa a Santa Catalina.
Valoració:0menosmas
Per Xaume, fa 10 mesos
Aquest que de primer llinatge és Cabezo, podria ser que de segon fos De Haba?
Valoració:7menosmas
Per Fracàs, fa 10 mesos
El fracàs no és només dels polítics, deu ni do del fracàs dels sindicats, sempre de la maneta dels polítics que han fracassat.
Valoració:2menosmas
Per Jo i un pastor, fa 10 mesos
Ja ni han que pensen de tornar ha posat ses fotos d'en Franco i en José Antonio i tornar al passat i fer cantar als infants el "cara al sol" i és cul a s'ombre com dèiem nosaltres .Els carancs s'acostan .
Valoració:8menosmas
Per Aauuupp...., fa 10 mesos
@emigrante
Tranquilo, rapaziño, issto es solo precalentamiento.😉
Valoració:-9menosmas
Per Emigrante, fa 10 mesos
Ocho años en silencio.

Y ahora, 48 horas después ...


Valoració:-8menosmas
Per Els nins no són mercaderia, fa 10 mesos
@a por les
Bocs és el partit dels que no van de feina, homo , i especialment aquest que vols de consequero. Te collons a vendre la conselleria a un fons buitre per no haver-hi d'anar. Com els pocs negres de Son Real, o sigui.
Valoració:10menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente