cielo claro
  • Màx: 19.52°
  • Mín: 9.97°
13°

Mallorca Nova: «Necessitam tota la força i tota la gent per aturar els reaccionaris i els que van en contra del poble de Mallorca»

Després de les eleccions del passat diumenge, l'organització política juvenil sobiranista, feminista, ecologista i republicana Mallorca Nova ha reconegut que «venen anys difícils» però que «hi serem».

«Pels drets lingüístics, per una societat diversa i oberta, per la transformació social, per la defensa del territori… No defallim! Ara més que mai, cap a una Mallorca Nova». D'aquesta manera han expressat que el jovent de Mallorca Nova continuarà defensant els principis que els defineixen i treballant per «la plena sobirania del poble mallorquí».

L'organització ha donat l'enhorabona als companys que als seus pobles seran «la veu del projecte de Mallorca que volem»: «Els nous regidors de Mallorca Nova seran força de canvi, però la militància també seguirem als carrers. Dia a dia. Braç a braç. Lluitant».

No obstant això, han remacat que per a guanyar «un país d’esquerres, feminista, just i lliure no sobren mans»: «Necessitam tota la força i tota la gent per aturar els reaccionaris i els que van en contra del poble de Mallorca».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Fart de pessimistes, fa 11 mesos
Pessemeros baratos de tota la vida... Mallorca no va ni amb rodes amb vosaltres...
Valoració:0menosmas
Per Guillem, fa 11 mesos
Es tanta la ràbia de les persones ressentides que suposadament son d’esquerres, que per tal de saciar els seus ressentiments, no tenen mesura a l’hora de desqualificar a qualsevol grup de gent que vol implicar-se políticament. Els ressentits polítics no son simples persones decebudes d’esquerres que no construeixen res col·lectiu, son persones que no deixen construir res als altres i que no deixen fer feina tranquil·la a la gent d’esquerres que ho volen fer. Espero que la gent jove, pel seu propi bé, no els faci gens de cas.
Valoració:1menosmas
Per ???, fa 11 mesos
Voltros i el vostro partit ha tengut oportunitats, moltes, d'aturar la dreta quan heu governat. Heu fracassat i ara ho pagarem.
Valoració:-5menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente