algo de nubes
  • Màx: 15.01°
  • Mín: 7.65°

El Moviment Feminista de Mallorca posposa l'«aquelarre feminista» per la previsió de pluja

El Moviment Feminista de Mallorca (MFM) havia organitzat per aquest dissabte una trobada amb forma d'«aquelarre feminista» per a «fer sentir la nostra veu i reivindicar la inclusió de l'agenda feminista als programes electorals».

No obstant això, a causa de la previsió de pluges, el MFM ha decidit a primera hora d'aquest dissabte posposar l'acte que s'havia de desenvolupar al Parc de les Estacions de Palma.

A la trobada hi estava prevista la lectura d'un manifest, un «conjur feminista», actuacions musicals i altres sorpreses.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Claro que sí, guapi, fa 11 mesos
Que la previsión de lluvia sea capaz de pararos, lo dice todo.
Menuda lucha, amiguitas.
Valoració:-1menosmas
Per ARRUIX!, fa 11 mesos
Si els "machotes" de VOX no haguéssin anat a molestar a la gent de l'Acampallengua (Pareix mentida, que homes granats, de quaranta, cinquanta i seixanta anys, anar a molestar a infants i a adolescents ) i haguéssin tractat la festa d'akelarre, les feministes, que son un altre col.lectiu que és al punt de mira d'aquests antidemocràtics, no haurien titulat així a aquesta manifestació.
De totes maneres, sempre és millor montar un akelarre,n akelarre que o un camp de presoners com els que montaren les extremes dretes en el passat. O m
No?
Valoració:1menosmas
Per Anti tot, fa 11 mesos
Por al fracas
Valoració:-1menosmas
Per Carlos Vilalta, fa 11 mesos
JA JA JA JA JA JA JA JA !!!!!!
Valoració:-2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente