cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 24°
24°

L’OCB convoca els representants de la societat civil de Mallorca a mostrar el seu compromís amb la llengua

213239

L’Obra Cultural Balear (OCB) ha convocat els representants de la societat civil de Mallorca a un acte de visualització del compromís amb la llengua.

«La llengua catalana, pròpia de les illes Balears, travessa una etapa delicada que en determinarà la salut en els propers anys. Ara és el moment de comprometre’ns a no permetre l’arraconament de la llengua, cadascú i cada organització des del seu àmbit i abast», han explicat.

D'aquesta manera, l'OCB ha remarcat que s'han de comprometre a «fer-la més present en tots els nivells, des del més formal al més quotidià; a tots àmbits: la vida laboral, l’oci, les relacions comercials, sanitàries, etc.; a les xarxes socials i els mitjans de comunicació; a les manifestacions artístiques…Perquè com qualsevol altra llengua del món, la nostra té dret de poder-se desenvolupar lliurement a l’espai que li és propi. Defensar aquest dret és el nostre compromís».

L’acte 'Compromís amb la llengua' tendrà lloc el proper divendres, 28 d’abril, al Teatre Xesc Forteza de Palma a les 19 hores. S’estructura en tres blocs: ús social, aprenentatge i drets lingüístics, que s’introduiran a través de diferents arts escèniques com música, ball, teatre, etc.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per unaperaquí, fa dervers d'un any
Xerrant de confondre (@antifa primer): aquí no es diu que ser demòcrata sigui que tu xerris lo que te surti del berolo (si te'l trobes), sinó que d'altres també puguem xerrar allò que surti del nostre "berolo" amb normalitat, sense haver d'escoltar beneitarros dient impertinències (com les teves per exemple).
Valoració:2menosmas
Per antifa (el ver), fa dervers d'un any
@antifa (es primer)
Vist el que mostres, el teu "berolo" realment és microscòpic !!!!!!! Més ben dit, inexistent !!!!!!!!!!!!!! 🤣🤣🤣🤣🤣
Valoració:-4menosmas
Per cervantes, fa dervers d'un any
Yo me comprometo a hablar español siempre que me entiendan.
Valoració:4menosmas
Per antifa (es primer), fa dervers d'un any
Naturalmente y solo faltaría eso, que para ser demócrata hubiese que hablar el de los invasores (nobleza y clero), de 1229 y siguientes.
Yo soy demócrata de toda la vida y hablo catalán solo cuando me sale del berolo.
Ahora, largo en español sin dejar de ser demócrata pata negra.
Los hay, tan botarates, que confunden los higos con las setas.
Pobrets
Valoració:2menosmas
Per Fracàs, fa dervers d'un any
Ànim a tots els polítics a no girar la llengua per por de no perdre vots. Si la giren per IB3 ràdio i televisió, és fàcil preveure què deuen fer en privat. Tots els polítics. El fracàs de la gestió de la reivindicació lingüística és important i la societat civil illenca està atemorida. Efectivament, no hi ha programa ni full de ruta previst, tot és redueix a la convocatòria d'actes autocomplaents.
Valoració:-2menosmas
Per antifa (el ver), fa dervers d'un any
Ànim a tots els demòcrates a parlar el català a tothom i en tot lloc, sens prejudicis, al cent X cent.
Jo ja ho faig així i estic molt content del resultat.
Endavant !
Salut i independència !
Valoració:-3menosmas
Per Escach, fa dervers d'un any
¿Pot ser que, enlloc del tradicional onanisme d'aquestes convocatòries, ens centrem en un programa d' accions definides, concretes, avaluables i efectives?
Valoració:-8menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente