cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 23°
24°

Nova convocatòria d’ajuts per al foment de l’ús de la llengua catalana

212359

La Direcció General de Política Lingüística del Govern ha obert una nova convocatòria d’ajuts per al foment de l’ús de la llengua catalana amb una partida total de 325.000 euros. Això suposa la consolidació de l’increment del 45 % que es va produir en la convocatòria del 2022.

Els ajuts de foment de l’ús de la llengua catalana estan destinats a ajuntaments i persones físiques i entitats sense ànim de lucre que duguin a terme actuacions per fomentar l’ús de la llengua catalana. «Gràcies a la darrera convocatòria es van fer més d’una setantena d’activitats arreu de les Illes Balears», ha remarcat Política Lingüística.

La finalitat dels ajuts és la difusió i la promoció de l’ús social de la llengua catalana entre la població general, tant autòctona com nouvinguda, de les Illes Balears. Les activitats per a les quals se sol·liciti l’ajut s’han de dur a terme entre el 1r de novembre de 2022 i el 31 d’octubre de 2023.

S’hi poden presentar projectes de voluntariat lingüístic, activitats formatives per a col·lectius específics, de lleure, de promoció de la integració lingüística i de sensibilització. El termini per a presentar les sol·licituds és fins al dia 26 d’abril. El tràmit telemàtic està disponible al web dgpoling.caib.cat.

La directora general de Política Lingüística, Beatriu Defior, ha assenyalat la importància d’aquests ajuts per a «poder desplegar accions concretes arreu del territori» i ha destacat «l'increment de l'aportació per a aquesta finalitat».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Mallorquín, fa dervers d'un any
Espero que el próximo gobierno de PP y Vox les corte el grifo a todos estos vividores de la llengua que parasitan el sistema y el bolsillo del ciudadano.
Valoració:-2menosmas
Per Emigrante, fa dervers d'un any
Allá van 325000 euritos mas los impuestos, para seguir alimentando a "los nuestros" de la sopa boba.
Valoració:-7menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente