algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 13°
15°

L'habitatge a les Balears supera el preu màxim de la bombolla del 2007 en un 25% i el lloguer en un 47%

Les Balears han arribat al febrer de 2023 a màxims històrics al mercat de compravenda d'habitatge i al de lloguer, sent l'única comunitat autònoma de l'Estat que ha assolit màxims en el preu de compra, amb un augment del 20,2 per cent interanual, i presentant la pujada més elevada de la història respecte al preu del lloguer, amb un increment interanual del 26%.

Així ho ha informat la directora d'Estudis i portaveu de Fotocasa, María Matos, aquest dimarts a la presentació de la situació del mercat immobiliari a les Balears, que aquest mes de febrer ha tancat amb un màxim de venda de 3.455 euros per metre quadrat, i ha arribat a sobrepassar els 15 euros per metre quadrat al mercat del lloguer.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Joan Miró Font, fa dervers d'un any
És significatiu que es lloguer pugi més que sa compra-venda, que pugin més es preus d’allò que, en principi, ha de ser més assequible. És com ses majors pujades des productes de primera necessitat enfront de ses menors des de luxe. Es pobres han de pagar més, res de nou per altra banda
Valoració:3menosmas
Per xelor, fa dervers d'un any
Es justo y necesario.
Es justo, ya que el propietario siempre vive pendiente de que el inquilino no te de un susto a primeros de mes; y es necesario para intentar frenar la llegada de más gente que, salvo alguna exce4pción, no la necesitamos para nada. Más bien, sobra. Entre coches, motos, autobuses y gente venida de todos los rincones del mundo, ya no se puede vivir.
Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente