cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 23°
24°

El Consell de Mallorca iniciarà les obres de reconstrucció de la carretera de Sa Calobra el pròxim dilluns

El Departament de Mobilitat i Infraestructures del Consell de Mallorca ha emès un comunicat anunciant que té previst començar les obres de reconstrucció de la carretera de Sa Calobra el pròxim dilluns, 27 de febrer. Els treballs començaran si les condicions meteorològiques ho permetin, ja que hi ha avís de neu per sobre 300 metres.

Aquest divendres, una vegada que s’han disposat de tots els informes tècnics i jurídics, la presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera, ha firmat el decret d’obra d’emergència, la qual cosa permet que a partir del dilluns s’iniciïn aquestes obres. El trànsit, per qüestions de seguretat, es continuarà permetent només a vehicles de menys de deu tones.

La necessitat de reconstruir la carretera es deu al fet que el passat 7 de febrer es va produir el despreniment d’un mur de contenció, que va a obligar a restringir el trànsit als vehicles dels residents de la zona. Des de fa uns dies es permet la circulació a tota mena de vehicles de menys de 10 tones, un trànsit per sota de les circumstàncies normals de la via, i s'espera que en poc temps estigui completament reconstruïda la zona afectada.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.