algo de nubes
  • Màx: 27°
  • Mín: 22°
23°

El ministre Joan Subirats ofereix la conferència 'Ciutats en el canvi d'època' a Palma

210443

El doctor Joan Subirats, ministre d’Universitats i catedràtic emèrit de Ciència Política i de l’Administració, impartirà a Palma la conferència oberta 'Ciutats en el canvi d’època'. La sessió serà presentada pel doctor Jaume Carot, rector de la UIB, i pel doctor Jesús M. González, catedràtic de Geografia de la UIB. Hi assistirà el senyor Miquel Company, conseller de Fons Europeus, Universitat i Cultura del Govern de les Illes Balears.

Aquesta sessió servirà d’impuls a la nova Càtedra d’Estudis Urbans de la UIB, promoguda per la UIB i el Govern. Tant la conferència com aquesta càtedra responen a la necessitat de generació de debat, respostes i línies de recerca sobre els processos urbans de les Illes Balears, amb atenció especial a les relacions amb l’activitat turística i les seves conseqüències en els processos sociourbans.

La conferència del ministre d’Universitats es durà a terme dijous, 23 de febrer, a les 19.30 hores, al centre CaixaForum Palma (plaça de Weyler, 3). La sessió és oberta a tothom.

La Càtedra d’Estudis Urbans

El Govern, a través de la Conselleria de Model Econòmic, Turisme i Treball, i la Universitat de les Illes Balears (UIB) tenen previst impulsar la creació de la futura Càtedra d’Estudis Urbans.

Les activitats principals a dur a terme en el marc d’aquesta nova càtedra seran en l’àmbit formatiu; la promoció d’activitats de divulgació, innovació i transferència del coneixement; i l’organització d’activitats de recerca i desenvolupament a escala regional, nacional i internacional.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.