nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
18°

Habturalia: «Una de cada cinc places turístiques de Mallorca són de lloguer vacacional»

El primer fòrum de lloguer turístic de la Mediterrània, Habturalia, congrega a la Fàbrica Ramis, Inca, uns 200 propietaris i empreses del sector.

«Habturalia és el punt de trobada d'un sector de referència, la primera fira de moltes. Està pensada perquè propietaris i empreses coneguin les noves tendències i tecnologies del lloguer turístic, un àmbit que ha avançat a un ritme trepidant els darrers anys». Són paraules d'Antoni Barceló, president d'Habtur, patronal del lloguer turístic i entitat organitzadora, juntament amb Pidelaluna Events, del primer fòrum del lloguer de vacances de la Mediterrània.

Aproximadament 103.000 places turístiques de Malloca, de les més de 400.000 registrades es gestionen com a lloguer de vacances.

El batle del municipi d'acollida, Virgilio Moreno, ha destacat durant la seva intervenció que les 1.800 places registrades a Inca «no només beneficien el propietari sinó que repercuteixen en l'economia local».

També ha defensat el sector el conseller insular de Turisme, Andreu Serra, qui ha destacat la lluita important contra l'intrusisme que s'està impulsant des del Consell de Mallorca. «La nostra feina en aquest inici de temporada serà important, incrementam la plantilla d'inspectors amb cinc més, de manera que n'hi haurà 25 per lluitar contra l'oferta il·legal turística», ha assenyalat. Serra ha demanat la complicitat al sector que és un dels principals beneficiats de la lluita contra la il·legalitat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.