nubes dispersas
  • Màx: 19.43°
  • Mín: 12.82°
16°

Vuit joves de les Balears formaran part de la primera Assemblea Euroregional de la Joventut

Vuit joves de les Illes Balears formaran part de la que serà la primera Assemblea Euroregional de la Joventut (AEJ) que es constitueix el proper dijous, 10 de febrer, a Tolosa de Llenguadoc. Es tracta d'un grup de treball format per joves de Catalunya, Occitània i les Illes Balears que analitzarà les problemàtiques que viuen els joves i que es formarà en polítiques de la joventut.

Els vuit joves s’han apuntat lliurement a la convocatòria enviada per l’IB-Jove, depenent de la Conselleria d’Afers Socials, i ajudats pel Consell de la Joventut, on es convidava tots els joves de les Illes Balears a formar-ne part.

A partir d’ara i durant dos anys aquests joves visitaran les institucions europees i les locals que fan feina en polítiques de joventut. Mentrestant analitzaran diferents temàtiques que ells consideren que afecten als joves. La primera que divendres ja posaran damunt la taula és el medi ambient.

Conferència i traspàs de competències Euroregió

L’Assemblea Euroregional de la Joventut es constitueix a Tolosa de Llenguadoc coincidint amb l’Assemblea General de la Euroregió Pirineus Mediterrània i el traspàs de la presidència que passa de la Regió d’Occitània a la Generalitat de Catalunya el proper divendres 10 de febrer.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Cor Josepí, fa dervers d'un any
"que es constitueix el proper dijous, 10 de febrer, a Tolosa de Llenguadoc".

Bé, a Balears serà dijous 9 de febrer, almenys aquest 2023. A Tolosa no ho sé 🤷‍♂️
Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente