algo de nubes
  • Màx: 10.46°
  • Mín: 7.47°
11°

El Consell de Mallorca rep el premi DCM Awards per la instal·lació d'un nou Centre de Processament de Dades a la Misericòrdia

El Consell de Mallorca avança en la modernització de les seves infraestructures tecnològiques amb la construcció d'un segon Centre de Processament de dades (CPD) que actuarà com a suport del principal. Aquest projecte ha estat premiat amb un dels premis a la Innovació de Data Center Market (DCM Awards).

El director insular de Modernització i Transparència, Andrés Caparrós, ha destacat la feina que fa la institució insular en «la millora de les infraestructures tecnològiques amb l'objectiu d'afavorir el servei públic al ciutadà».

Aquest nou Centre de Processament de dades (CPD) s'ha ubicat en l'edifici de la Misericòrdia i té un sistema de gestió d'alarmes i control remot 24 hores al dia, set dies a la setmana, que permet mantenir informació en temps real de la situació de les infraestructures, actuant amb rapidesa davant les incidències que es produeixen i que puguin comprometre la continuïtat del servei.

Les dependències del Servei d'Informàtica i Telecomunicacions estan situades en una altra ubicació, concretament al carrer General Riera, on es troba el CPD principal. Amb la incorporació del segon CDP es redueix el nombre de desplaçaments, ja que la nova sala disposa d'un complet sistema de monitoratge dels elements crítics i d'un sistema de vigilància que facilita la visualització de tots els elements TIC situats a la sala per mitjà de càmeres.

Segons ha recalcat el Consell, els treballs d'adequació de l'espai destinat al nou CPD han respectat les característiques de l'edifici de la Misericòrdia, evitant la visibilitat de les instal·lacions tècniques, típiques en un projecte amb sistemes elèctrics i mecànics.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.