algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
16°

Arquitectes de Mallorca alerten sobre la «gran demanda» d'habitatges unifamiliars de luxe a l'illa

El president del Col·legi d'Aparelladors i Arquitectes Tècnics de Mallorca, Luis Alfonso de León, ha alertat sobre la «gran demanda» d'habitatges unifamiliars de luxe a l'illa.

En roda de premsa juntament amb el secretari tècnic de Coaat Mallorca, Mateo Moyà, per a presentar l'activitat del sector de la construcció a l'illa durant el 2022, De León ha alertat aquest dilluns sobre «la incertesa actual» per la crisi econòmica i les conseqüències de la guerra contra Ucraïna.

En aquest sentit, ha subratllat que «no és normal» que la construcció d'habitatges unifamiliars a l'illa «estiguin igual o per damunt» de les plurifamiliars.

«Per lògica s'haurien de construir més habitatges plurifamiliars perquè la ciutadania tengués opcions a preu assequible, però amb els costos elevats de materials i la manca de terra a Mallorca s'estan disparant els preus», ha assegurat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Jaume, fa dervers d'un any
Sí que es poden fer coses com rebaixar l'ocupació de les construccions en sòl rústic. crec que ja s'havia parlat d'això a algun lloc.
Valoració:1menosmas
Per Pere Pistoles, fa dervers d'un any
No hi ha res a fer. Limitar la compra? jajaja el gobierno español mai ens deixaria. No podrem fer res amb el Tribunal Superior, el Constitucional o l'Europeu, i en el millor dels casos arribaria molts anys després, quan tota una generació o dues hagin estat expulsats de les Illes.

Això és lo que volem, amics i amigues, qui ha pogut vendre ha venut per fer un duro i que se foti la resta.
Valoració:7menosmas
Per De luxe?, fa dervers d'un any
Si només fossin els de luxe, encara res. La veritat és que els estrangers arrasen, el degoteig de compra de vivendes i immobles de tota classe no atura. Les immobiliàries ho saben bé, i els polítics també.
Valoració:9menosmas
Per Marc, fa dervers d'un any
Idiots!
Valoració:0menosmas
Per clar que si! Més habitatges de luxe, fa dervers d'un any
Clar que si! Més habitatges de luxe per dinamitzar més el turisme, que la ciutadania autòctona s'encarregarà de mantenir el seu rol de servidumbre al totpoderós turista. Queda clar que ja s'ha venut l'ànima a Belcebú!
Valoració:10menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente