nubes dispersas
  • Màx: 21°
  • Mín: 11°
20°

Un dia d'especial homenatge a les Roges del Molinar, el primer després de localitzar les restes d'Aurora Picornell

208301

Aquest dissabte, 7 de gener, serà el dia d'homenatjar les Roges del Molinar (Aurora Picornell, Belarmina González, Catalina Flaquer i les seves filles Antònia i Maria Pascual). Vuitanta-sis anys després de ser afusellades per un escamot falangista al cementeri de Son Coletes (Manacor) dos actes les recordaran el proper dissabte.

Organitzat pel Col·lectiu Aurora Picornell, es farà a les 12 hores, un homenatge davant el bust de Picornell al Born del Molinar. Hores després, a les 19 hores, tendrà lloc el tradicional homenatge a les Roges del Molinar al Teatre del Mar amb intervencions de David Ginard, Neus Tur, Toñi Fernández, Lila Thomàs, Toni Tugores i també per part de la Societat de Ciències Aranzadi. La part musical serà a càrrec de Biel Majoral, Delfí Mulet, Miquel Brunet, Aina Tramullas i Sílvia Rechach. Durant l'acte també es representarà 'Les filles del rellotge' (fragment de l'obra 'Llum Trencada').

Aquests actes són els primers que se celebren després d'haver localitzat les restes d'Aurora Picornell al cementeri de Son Coletes de Manacor.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.