cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 23°
24°

Els col·legis que segreguen els alumnes per sexes a les Balears no podran ser concertats

El Consell de Govern ha aprovat aquest dimarts el nou decret de concerts educatius, que s'aplicarà a partir del curs 2023-2024 i que deixa fora als col·legis que segreguin els seus alumnes per sexes.

Així ho ha anunciat el portaveu del Govern, Iago Negueruela, durant la roda de premsa posterior al Consell de Govern. Actualment a les Balears només hi ha un centre concertat, Aixa-Llaüt, que separa a l'alumnat per sexes.

Aquest centre vinculat a l'Opus Dei va guanyar diverses sentències judicials que varen permetre mantenir el concert, però sobre la base de la legislació anterior. Ara, el nou decret s'adapta a la 'Llei Celaá' (Lomloe). El concert actual caduca al setembre, per la qual cosa si el col·legi manté el seu model, no podrà continuar sent concertat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Jo no estaria tan segur, fa dervers d'un any
Tot serà que el Tribunal Anticonstitucional falli a favor, de que hem de seguir pagant aquestes aberracions educatives.
Recordem que ahir; els magistrats del TC renovaren els càrrecs caducats amb més fatxes, que ara tindran carta blanca, per poder boicotejar tot el que facin els poders executiu i legislatius. Perque se veu ben clar, que ara i tal i com descriu L'Esperit de les Lleis de Montesquieu, sobre el que no s'ha de fer si se vol conservar la democràcia i no convertit- la en una tirania, aquests " juristas de reconocido prestigio" s' aplicaràn en posar entrebancs a tot, si així els ho mana la oposició.
Valoració:8menosmas
Per Era hora, fa dervers d'un any
Amem si aquesta vegada serà vera.
Valoració:13menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente