muy nuboso
  • Màx: 11.28°
  • Mín: 7.77°
10°

SIAU ofereix a la professora de La Salle interposar una demanda judicial per vulneració de drets fonamentals

207057

El Sindicat Independent, Autònom i Unitari (SIAU) ha contactat amb la docent de Llengua de La Salle per a expressar el seu rebuig a tot el que està patint, i oferir-li interposar, si hi està d’acord, una demanda judicial per vulneració de drets fonamentals, assumint-ne les despeses econòmiques des del sindicat. «Ens trobam davant un cas d’assetjament i vulneració de drets fonamentals extremadament greu que de cap de les maneres es pot tolerar ni justificar. Les amenaces de mort i publicació de fotografies seves, entre d’altres, no poden quedar impunes», han remarcat.

D’altra banda, SIAU ha volgut remarcar que no participaran «d’accions de cara a la galeria, com per exemple assistir a reunions dels òrgans de representació que es trobin 'en funcions', com les respectives Juntes de Personal Docent no Universitari». A més, apunten que, fins ara, aquests òrgans han demostrat «una incompetència i inutilitat absolutes».

«Ara no és moment de reunions inútils, ara és imprescindible dedicar els esforços a ajudar de veres docent assetjada. Hem d’evitar que tot el mal que se li ha fet vagi a més, aturant immediatament qualsevol intent de perpetuar els atacs, siguin o no mediàtics. És una responsabilitat que sobretot el Govern de les Illes Balears hauria d’estar disposat a assumir», han remarcat.

Finalment, SIAU reclama «deixar de perdre el temps i centrar-se a tornar a empoderar i dignificar la figura docent per a evitar que es continuïn produint atemptats contra la nostra professió i contra la persona, com els viscuts aquests darrers dies».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Josep Miquel, fa dervers d'un any
Doncs jo els hi puc aportar uns comentaris que hem va fer a mi quant donava suport a la professora, a Facebook de un tal Raül, ben cara alta, donant el llinatge, si es que no es fas, i dient el que havien fet, igual els pares del tal Raül, s'haurien de mirar mes que fa el seu fill.
Valoració:9menosmas
Per Clae que si, que ho han de fer!, fa dervers d'un any
Ho hauria de fer, perque massa en han deixat passat a tots aquests, que com menys se'ls respon, més forts se senten i més ataquen. I tot això, mentres que ells fins i tot tergiversen les frases perque ténen "mono" de tribunals.
Que els demandi. I a veure si hi hasort i troben un bon jutge imparcial, que els faci tastar la seva pròpia medicina. I que de passada s'investigui a on ténen el "contubernium"per adoctrinar a infants i fer-los fer les feines brutes .
Valoració:15menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente