cielo claro
  • Màx: 21.84°
  • Mín: 13.08°
21°

El Govern denunciarà davant la Fiscalia les amenaces a la professora de La Salle

L'Advocacia de la Comunitat Autònoma estudiarà si l'assetjament i les amenaces que rep des de divendres la professora de La Salle són constitutives de delicte. Així ho ha anunciat IB3 Notícies aquest diumenge. El Govern demanarà un informe a l’Advocacia perquè pugui actuar sobre la persecució de l'extrema dreta a la professora.

En roda de premsa, Iago Negueruela ha explicat que el Consell de Govern ha aprovat aquest dilluns instar l’Advocacia de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears a interposar una denúncia davant la Fiscalia en relació amb les amenaces que ha patit la professora del centre concertat La Salle de Palma, que podrien ser constitutives de delicte. A més, ha subratllat que el Govern condemna els insults i les amenaces de mort que ha rebut la docent i la família aquest cap de setmana.

A més d'enumerar els diferents insults, el portaveu del Govern ha insistit que l'«acarnissament és molt greu». «S'ha difós la seva imatge i fins i tot la seva adreça per les xarxes socials, fins i tot d'una filla menor d'edat. És intolerable», ha asseverat.

Segons ha explicat Diario de Mallorca, el conseller d'Educació, Martí March, tot i que encara no s'ha pronunciat sobre el tema, s'ha posat en contacte amb cap de l'Advocacia per a tractar la possibilitat d'emprendre mesures legals «atesa la duresa dels missatges». Les amenaces que ha rebut la professora i la seva família podrien constituir un delicte d'odi.

Tant el Govern com el mateix centre educatiu inicien aquest dilluns investigacions per a aclarir què va passar divendres en aquesta classe de primer de Batxillerat i quines mesures prenen al respecte.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per xisca, fa dervers d'un any
S'ho estudiaran, val. I mentre no poden ordenar que no surti de casa seva, ni utilitzi cap medi de comunicació ? O vagi prestant declaració als jutjats?
Valoració:4menosmas
Per Josep Miquel, fa dervers d'un any
Srs. de l'advocacia de la comunitat autònoma, no es just delictes d'odi, no han vist les amenaces de mort diguen que hauria de mirar si hi ha bombes baix el seu cotxe?, tampoc devien haver vist, que han publicat fotos de la família a on surt la seva filla que es menor d'edat? Es més que evident que es odi, a mes de delicte d'amenaces a una autoritat perquè la professora te aquesta consideració, ja que es va fer a dins la seva classe. Hem demano si a algun familiars seus Srs. lletrats, l'amenacen de mort "andoiarien" en veure que hem de fer, jo crec que ja estarien interposant la querella, o no?
Valoració:32menosmas
Per Estudiaran?, fa dervers d'un any
Tot està ben clar. Una dona que és professora de català ha estat amenaçada i resulta que els progres de la conselleria s'han de posar a estudiar el cas. Covards! No feis part del govern més d'esquerres de la història que té en Hasel a la presó i en Valtònyc a l'exili? Covards!
Valoració:32menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente