cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 23°
24°

Armengol: «Els docents han de ser respectats, i la seva tasca, protegida. És intolerable que se'ls ataqui i amenaci»

El PP considera que «correspon a Inspecció Educativa aclarir el succeït»

La presidenta del Govern, Francina Armengol, ha considerat «intolerables» les amenaces a la professora de La Salle de Palma

Segons ha expressat la presidenta Armengol en un missatge publicat en Twitter, «els centres són els que marquen les regles de convivència a les aules».

A més, ha afegit, «els docents han de ser respectats, i la seva tasca, protegida». «És intolerable que se'ls ataqui i amenaci», ha incidit la dirigent política.

«Tot el nostre suport a la professora de La Salle Palma amenaçada per la ultradreta», ha finalitzat el seu missatge en xarxes socials la presidenta del Govern.

PP: «Correspon a Inspecció Educativa aclarir el succeït»

El PP a les Balears ha advocat per aclarir l'incident ocorregut divendres passat, arran de l'exhibició en una aula d'una bandera espanyola a La Salle Palma.

Per això, en un comunicat, els conservadors han instat la Conselleria d'Educació, a través de la inspecció educativa, a escoltar a totes les parts implicades -personal docent, alumnes i famílies- per aclarir els fets amb l'objectiu de garantir la convivència després de les denúncies realitzades.

«Pensam que davant la denúncia de les famílies, les posteriors explicacions del centre i les informacions publicades en mitjans, és necessari aclarir allò ocorregut», ha explicat la portaveu del PP en la Comissió d'Educació del Parlament, Marga Durán.

La diputada ha anunciat que la formació «registrarà una bateria de preguntes per escrit per a poder fer seguiment d'aquest tema, com ha fet sempre aquesta formació davant episodis que afecten centres educatius de les illes». «Correspon a Inspecció Educativa aclarir el succeït perquè no es torni a repetir», ha defensat Durán, que ha instat a respectar la privacitat del centre, alumnes, famílies i personal docent.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Carlos Vilalta, fa dervers d'un any
Totalmente de acuerdo con el Partido Popular: la inspección educativa y la fiscalia deben abrir una profunda y objetiva investigación y no dejarse arrastrar por la histėrica campaña pancatalanista.
Valoració:-4menosmas
Per Menys paraules, fa dervers d'un any
Res de llevar compromisos als progressistes. Hi ha jutges de tota casta i en tot cas, els que no hem de fer és llevar-los, estalviar-los la responsabilitat d'haver de pronunciar-se. Insistim, el Govern de n'Armengol s'ha de banyar.
Valoració:7menosmas
Per xisca, fa dervers d'un any
Quines mesures heu pensat prendre per tal de evitar que torni a passar? O senzillament tot quedarà en paraules que s'emporta el vent....
Valoració:5menosmas
Per xisca, fa dervers d'un any
Idò ja podeu parlar amb en Sergio Campoy. A veure de quin peu calça, i què pinta afavorint la violència i la mala educació...
Valoració:7menosmas
Per Guillem, fa dervers d'un any
Alerta amb a ficar els jutges pel mig, la majoria no entenen la nostra llengua i son monolingües castellanoparlants. Actuacions com les del grup d’alumnes espanyolistes de la Salle, manifestant odi en contra de tot el que faci olor a llegua catalana els hi fa gràcia. Prou exemples hem vist amb els escamots feixistes de Catalunya.
Valoració:10menosmas
Per Menys paraules, fa dervers d'un any
Menys bla, bla, bla i condolències i més actuacions.
Ha d'actuar la policia i després els jutges, si hi ha hagut amenaces. N'Armengol ha de parlar amb na Calvo i na Calvo amb en Marlaska.
Valoració:7menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente