algo de nubes
  • Màx: 20.5°
  • Mín: 11.86°
11°

Trobes bé que es puguin penjar símbols identitaris a les aules?

L'assetjament per part del feixisme espanyolista a una professora de La Salle és intolerable. La qüestió de fons no és si els alumnes van penjar una bandera espanyola a la classe, sinó que varen desobeir les ordres de la professora i van vulnerar les normes del centre.

Tal com ha pogut saber dBalears, La Salle permet als alumnes penjar la bandera espanyola els dies que juga la selecció espanyola de futbol en el Mundial de Qatar. El dia que varen ocórrer els fets, aquest no era el cas, i els alumnes en qüestió varen fer cas omís de les indicacions de la professora.

Cal ressaltar que els alumnes de primer de batxillerat del centre no han estat expulsats. Només es varen suspendre dues classes i es va enviar els joves a casa. Això sí, el centre va avisar els pares que els joves havien transgredit les normes de convivència del centre.

Sigui com vulgui, dBalears demana als seus lectors si troben bé que es puguin penjar símbols identitaris a les aules dels centres d'ensenyament. Les possibles respostes de l'enquesta són les següents:

-Sí, forma part de la llibertat d'expressió.

-No, les aules han de ser neutrals i no manifestar opcions polítiques.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per ||||, fa dervers d'un any
De bandera nacional (quatre faixes vermelles en fons groc), sí que n'hi hauria d'haver una a cada aula.
Valoració:0menosmas
Per xisca, fa dervers d'un any
Carlos Vilalta, el vostre cervellet de mosquit no se entera de res. Totalitaristes els que SOLS voleu reconèixer una Espanya amb una ÚNICA cultura i llengua. Nosaltres defensem a totes i cada una de les cultures que per ara la componen. I son una bona grapadeta...No ho sabíeu? FASCISTES? Va home, va. Que patètic.
Valoració:3menosmas
Per La colònia dels espanyolets, fa dervers d'un any
Sr. Vilalta... Els únics infiltrats aquí són vostès, que han vingut a una terra que no és la seva a imposar-nos la seva llengua, la seva bandera i les seves lleis. No som la seva colònia i, molt menys, part del seu país inexistent: adaptin-se o marxin. No els trobarem a faltar.
Valoració:6menosmas
Per Carlos Vilalta, fa dervers d'un any
José Miguel, se retrata y delata usted y los suyos con esta frase "genta com vistę sobra a casa nostra", es decir, el genocidio político, la limpieza étnica, la eliminación de los que no piensan como usted y los suyos. Cuidado, eso es totalitarismo, creo que lo llaman también fascismo.
Valoració:-1menosmas
Per Increïble, fa dervers d'un any
Que pengin les banderes a ca seva! A l´excusat, al dormitori o on vulguin. Però a un centre educatiu, no. Sobretot quan hi ha energumens feixistes!
Valoració:5menosmas
Per Josep MIquel, fa dervers d'un any
@Carlos Vilalta, s'ho faci mirar, hauria de saber que es molt fotut tenir mal pes cap i que no siguin crosteres. Genteta com vostè sobra a ca nostra, igual seria mes feliç si torna a ca seva, i tots hi sortim guanyant, a fi de comptes el cappare dels Voxquimans d'aquí no li darà cap càrrec.
Valoració:4menosmas
Per xisca, fa dervers d'un any
Carlos Vilalta, no se quins temps fa que vius a Balears, però ja en fa massa anys, i encara no acceptes, ni t' enteres de que NO ets a casa teva? No saps com funcionen les AUTONOMIES? A la NOSTRA LLENGUA I CULTURA , NO, repeteixo, NO la canviarem MAI per la teva. Ja pots escaïnar el que vulguis, dir missa, o ser canonitzat sant . NO la canviarem!
Valoració:6menosmas
Per Tonparenotenas, fa dervers d'un any
Els Ñordos sempre fent de les seves ,adoctrinament espanyolista i estupit a les escoles,NO
Valoració:6menosmas
Per La pregunta, fa dervers d'un any
L'enquesta és mala de contestar amb un sí o un no. En temps d'en Bauza hi havia símbols a les escoles i al Principat amb motiu de la repressió espanyolista per mor del referèndum, també. Potser sí que a les escoles hi ha d'haver llibertat d'expressió però...
Valoració:3menosmas
Per Carlos Vilalta, fa dervers d'un any
Los pancatanistas, una minoría pero activa, ruidosa e infiltrada en las instituciones, es la que ha llevado y lleva a cabo una intensa campaña de adoctrinamiento, sectarismo y anulación del contrario y se rasgan las vestiduras contra los que no piensan como ellos. Es el totalitarismo identitario que tantas desgracias y guerras han traído al mundo. Y siguen, y siguen, y buscan la provocación constante buscando el tan consabido "a río revuelto ganancia de pescadores". Pero la mayoría, cada vez menos silenciosa, tiene que reaccionar.
Valoració:-17menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente