cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 23°
24°

La Policia espanyola intenta provocar els Cantaires per la Llibertat i identificar-los

Els Cantaires per la Llibertat fa cinc anys que, dijous rere dijous, es troben a la plaça de Cort de Palma per cantar 'El Cant dels Ocells' i altres cançons com a acte reivindicatiu per mostrar la solidaritat amb els represaliats polítics, demanar la llibertat de tots els presos polítics i el lliure retorn dels exiliats.

Aquest dijous, 24 de novembre, dos agents de la Policia espanyola han comparegut en la concentració i han demanat la identificació del «responsable» de l'activitat. Una de les participants ho ha explicat així: «Avui, com cada dijous, hem cantat per l'amnistia de tots els catalans imputats per haver votat. Tenim permís administratiu però així i tot, la policia espanyola que ara ve per guardar els llums de Nadal, ens ha vengut a identificar. Els hem dit que tenim permís i que no donaríem cap nom. Ens han demanat el nom del que tramitava els permisos i els hem dit que no hi era i què no estàvem autoritzats a donar el seu nom... Han cridat per telèfon i no ens han molestat més».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per Tomeu, fa dervers d'un any
Que cantin a ca seva.
Valoració:-11menosmas
Per Obvi, fa dervers d'un any
I? No poden fer res més! Ja, ja, ja...
Jo els identificaria a ells. I a veure si serien tan xulos de sortir al carrer.
Valoració:20menosmas
Per Faveta, fa dervers d'un any
Abús d'autoritat. Segurament han anat per compta pròpia a molestar-los, i a intimidar.
MOLT BEN FET el no cedir al seu abús.
POCAVERGONYES FEIXISTES !!!!
Valoració:32menosmas
Per escardapenyes, fa dervers d'un any
Si tenguessin dos dits de front i de vergonya, no farien aquests paridas, però és superior a ells.
Així ens volen guanyar, és la seva forma de seduir-nos, la xuleria i prepotència que no falti, són veritablement patètics, es clar que pot ser sedició.
Salut i República Catalana cada cop més aprop.
Valoració:27menosmas
Per antifa, fa dervers d'un any
La ràbia innata d'alguns fatxes fa que babegin de forma descontrolada. Amb tanta salivera a la messeta se'ls acabarà la sequera. Llàstima que sigui metzinosa.
Valoració:25menosmas
Per xisca, fa dervers d'un any
Hi ha que ser curt de gambals, per dir que som quatre inadaptats els que visquent a casa NOSTRA, no volem que ens trepitgin, cedint pas als costums, i cultures de FORA DE CASA NOSTRA. No és d'estranyar que molts les anem enviant a purgar fum, fora contemplacions ni manies. A RRUIX FORESTEROTS. INADAPTATS VOLTROS !! PSOE, què feu?
Valoració:23menosmas
Per No vos flipeu, fa dervers d'un any
No vos flipeu, mutxatxos.
El que passa és que teniu tan poca repercussió que ningú coneix la vostra activitat.
La policia en anar a fer acte de presència per una altra cosa, vos veu i fa la seva feina. Demanar qui és el responsable i si hi els permisos donats. Fan una trucada i tot aclarit.
No és repressió és falta de repercussió. Ni el tato vos coneix.
Valoració:-50menosmas
Per barrufet, fa dervers d'un any
-I tot amb en beneplacit del PSOE,....fot fàstic.
Valoració:25menosmas
Per Les dues cosrs son compatibles, fa dervers d'un any
Podem demanat les dues coses: Independència i mentres tant, policia pròpia.
Anar a demanar documentació i empipar a unes persones que canten a una hora prudent, que no molesten i que a sobre ho fan devant de l'Ajuntament. el que vol dir que ténen permís per fer-ho, no és propi dels agents d'ordre públic dels paisos civilitzats i democràtics.
Però si sabem.que aquests mateixos mai diuen ni fan res, quan els ultres i neonazis fan pintades, se fiquen a dins de locals a pocs metres de la seva seu per fer destrosses i fins i tot quan qualcú és agredit per aquests monstres, se limiten a treure una foto borrosa i trucada, de qualque hooligan estranger que ja no deu ser per aqui de fa molts d'anys, perque sempre és la mateixa imatge, dient que ja el ténen localitzat per anar enredant fins que la fetxoria prescriu, entre altres injustícies, el millor que se pot fer és exigir que se constituezqui un cos policial amb agents que siguin persones professionals, que no estiguin polititzades i que aixequin actes segons la falta o el delicte, no segons la ideologia.
I als cantaires, els aconsellaria que si els han multat alegant qualque motiu, perque això segurament ve de la denúncia de qualque veinat fatxa, que no paguin la denúncia i que la recorresquin
Jo don aquest consell, encara que crec que hi ha missers cantant i ho ténen tan clar o més que jo.
I que pensin que si els denúncien, és perque saben que no son indiferents i que remouen conscièciències .amb les seves cançons.
Valoració:22menosmas
Per No, fa dervers d'un any
Les policies autonòmiques estan sota les disposicions del règim jurídic espanyol. Basta veure el cas de la policia autonòmica catalana fins i tot ara que allà hi governa ERC. I tant que necessitam la independència, però no l'aconseguirem mai amb partidets que només aspiren a gestionar l'autonomia espanyola sota control de PSOE o el PP, partidets resignats que acusen els independentistes illencs de somiar truites.
Valoració:21menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente