algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
12°

CCOO: «Insistim en les nostres demandes de més inspeccions a les obres de construcció a les Balears»

Susana Offidani, secretària de salut laboral de la Federació de CCOO Hàbitat Balears parla sobre la detenció de l'individu responsable de l'accident mortal d'un operari de la construcció.

«Diem i esperam que tot el pes de la justícia caigui sobre aquest malvat i sobre aquesta empresa, aquest tipus de mercantils que practiquen la competència deslleial són les que enfonsen sectors tan importants per a la nostra economia com és la construcció, fent un mal terrible als treballadors amb aquesta accidentalitat tan brutal en la qual estem immersos, en la qual portem 8 morts en 2022». A més a més, afegeixen que aquestes situacions creen molts problemes a les empreses que sí que compleixen amb el que marca la llei.

«Tornam a això de sempre, falten més inspectors i inspeccions en les obres, moltes d'aquestes desgràcies es podrien evitar», assegura la secretària de salut laboral.

Des de CCOO de l'HÀBITAT Balears deixen clar que és imprescindible que les administracions posin els mitjans necessaris de fiscalització a les obres de construcció per a detectar en la mesura que sigui possible aquesta «xacra» que està afectant el sector de la construcció. «Insistim en les nostres demandes», remarquen.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.