nubes dispersas
  • Màx: 15.38°
  • Mín: 7.66°

S'obre el termini per sol·licitar les noves autoritzacions d'amarratges de base

Aquest dissabte, 1 d'octubre, Ports de les Illes Balears obre el termini per sol·licitar les noves autoritzacions temporals per a amarratges de base de la llista 7a als ports de gestió directa de Valldemossa, s'Oberta, es Barcarès, Pollença i Colònia de Sant Jordi (aigua i esplanada).

Aquesta convocatòria està dirigida als titulars d'autoritzacions d'amarratges en vigor en les instal·lacions portuàries esmentades i que finalitzen el pròxim 31 de desembre de 2022.

Cal destacar que enguany, des de Ports de les Illes Balears s'ha simplificat el procediment per tal d'agilitzar la tramitació de les noves autoritzacions en aquests ports. Ara, la persona interessada podrà indicar directament a la sol·licitud que està d'acord amb les condicions generals per atorgar les autoritzacions d'amarratge de base.

D'aquesta forma, no serà necessari enviar a la persona interessada el tràmit d'audiència amb les condicions que havia d'acceptar i es podrà emetre directament l'autorització, un cop que s'hagi comprovat que no s'han produït canvis ni s'han incomplert les condicions de l'autorització i que s'està al corrent en el pagament de les taxes portuàries.

Per facilitar el procediment, Ports de les Illes Balears anima els usuaris a fer el tràmit de forma telemàtica des de la seu electrònica de l'ens públic.

El termini de presentació de sol·licituds finalitza el proper dia 31 de desembre de 2022.

Les sol·licituds estaran disponibles a la seu electrònica de Ports de les Illes Balears (https://portsib.sedelectronica.es) i també es podran presentar a les oficines centrals de l'ens (c/ de Vicente Tofiño, 36, Coll d'en Rabassa, 07007, Palma).

Així mateix, Ports de les Illes Balears recorda que aquells titulars d'autoritzacions que no exerceixin el seu dret preferent per obtenir-ne una de nova o bé que l'exerceixin fora dels terminis establerts perdran el lloc d'amarratge de base assignat i es durà a terme el desallotjament.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.